Event

Webinar Cyber Security Radar: foundation for agile security innovation

14 dec 2020 - 08 dec 2020

Het interactieve webinar 'Cyber Security Radar: foundation for agile security innovation' verzorgt een introductie van het PCSI programma en zoomt daarbij in op de cyber security radar, welke een belangrijk fundament is binnen het PCSI. Er wordt dieper ingegaan op wat de radar is, hoe deze tot stand is gekomen en hoe deze radar nu en in de toekomst bijdraagt aan agile security innovation. Ook lichten we een aantal trends op de radar toe.

Programma webinar


  • Geïnteresseerd in trends op het gebied van cybersecurity?
  • Benieuwd hoe er binnen het Partnership for Cyber Security Innovation (PCSI) programma samengewerkt wordt om te komen tot een efficiënte en effectieve manier van security innovatie?
  • Nieuwsgierig naar de wijze waarop de Cyber Security radar daar onderdeel van is en wat die radar precies inhoudt?

Schrijf je dan nu in voor het webinar “Cyber Security Radar: Foundation for agile security innovation” op 14 december 2020 om 13.00 uur CET.

Meld je aan voor het webinar

Cyber Security Radar: foundation for agile security innovation

Aanmelden

Over het webinar

Deze webinar is interessant voor iedereen die met cybersecurity (innovatie) te maken heeft of daar interesse in heeft. Het programma is breed ingestoken en ook geschikt voor niet technisch onderlegde toehoorders.

Onze sprekers

Het webinar wordt verzorgd door Reinder Wolthuis en Corine Bonte van TNO. Reinder is senior consultant cybersecurity en programmamanager van het PCSI. Corine is expert in trendanalyses en betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Cyber Security Radar. TNO heeft de Cyber Security Radar ontwikkeld en zet deze in voor het PCSI om zo te komen tot de meest actuele en relevante trends op het gebied van cybersecurity innovatie.

In dit 50 minuten durende webinar kom je meer te weten over:

  • Een aantal belangrijke cybersecurity trends
  • Hoe de impact van de trends bepaald wordt door cybersecurity experts
  • Hoe de Cyber Security Radar nu en in de toekomst bijdraagt aan cyclische innovatie projecten
  • Het PCSI programma en hoe dat bijdraagt aan versterking van de cybersecurity van participerende financiële instellingen
Kennis

Cybersecurity: innoveren in digitale weerbaarheid

De groeiende complexiteit van cyberaanvallen en grote impact op het bedrijfsleven en de maatschappij vragen om een gedegen aanpak om de cyberweerbaarheid te vergroten. TNO doet dit door met het bedrijfsleven... Lees verder
Agenda
Contact

Ir. Reinder Wolthuis

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.