nieuws

TNO op de laatste Week van de Ondernemer van 2016

17 nov 2015

Ook tijdens de laatste Week van de Ondernemer van 2016 staan de mkb-specialisten en experts van TNO weer voor ondernemend Nederland klaar om vragen over innovatie te beantwoorden. Want al is het ondertussen geen nieuws meer dat mkb-ondernemingen moeten innoveren om te groeien, misschien zelfs wel om te overleven, het is nog steeds voor veel bedrijven geen vanzelfsprekende stap. Want hoe? Waar? Wat? Wanneer? Kom 25 en 26 november naar de RAI in Amsterdam en krijg antwoord op deze en meer vragen.

Ontbijtsessie ‘Innovatie en Smart Industry’

Tijdens een exclusieve ontbijtsessie op 25 november gaat Erik Ham, directeur mkb bij TNO, in zijn presentatie in op innovatie en Smart Industry en welke ontwikkelingen voor u als ondernemer van waarde zijn. 

Middagsessies

De passie van Peter Ros is mensen inspireren. Peter is ondernemer, sparringpartner én spreker. In een aantal middagsessies vertelt hij hoe u meer waarde creëert voor uw klanten en hoe u uw voorsprong behoudt op uw concurrenten.

TNO-Experience

In de TNO-Experience vertellen ondernemers over de innovatietrajecten die zij samen met TNO succesvol hebben doorlopen.

Demo’s

TNO heeft de kennis en ervaring in huis om ondernemers te helpen hun bedrijf te vernieuwen. Op de innovatievloer staat hier een aantal voorbeelden van. Zo kun je de quickscan doen en direct zien wie uw preventiemedewerker is, behoren met het Solar 3D shirt lege smartphone-accu’s tot het verleden, helpt Robotmaatje Charlie op speelse wijze kinderen om te gaan met diabetes, kun je met de innovatiescan direct aan de slag met tips en adviezen en geven we je visueel inzicht in de huidige en toekomstige gasstroom.

Gratis toegang

Tijdens het congres kunt u ideeën opdoen, in contact komen met andere ondernemers en u laten informeren door specialisten over vragen die ondernemers bezighouden. Ontvangers van onze digitale nieuwsbrief ontvangen een uitnodiging voor de Week van de Ondernemer in hun regio. In die uitnodiging staat een unieke relatiecode vermeld die gratis inschrijving voor het congres mogelijk maakt.  U kunt zich ook hier aanmelden.

Volgende Week van de Ondernemer

Amsterdam RAI is de laatste locatie die de Week van de Ondernemer dit jaar aandoet. Volgend jaar april bent u weer van harte welkom in Utrecht.

TNO en het MKB

Als mkb-ondernemer denkt u voortdurend na over innovatieve producten, diensten of bedrijfsprocessen. Maar waar moet u beginnen? En op wie kunt u een beroep doen als u dat innovatieve product of proces... Lees verder
Nieuws
Contact

Ir. Erik Ham

  • Programma Manager MKB
  • technologie zoekt ondernemer
  • Clusters
E-mail

Mediavragen?

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.