nieuws

Accenture Innovation Awards 2015

28 mei 2015

De Accenture Innovation Awards is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Met de Innovation Awards geeft Accenture bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. De inschrijvingen voor de Accenture Innovation Awards 2015 zijn geopend. Aan de hand van tien belangrijke innovatiethema’s worden de beste innovatieve concepten van Nederland uitgekozen. Heb jij of ken jij de innovatie die alles in zich heeft om een industrie op z’n kop te zetten? Schrijf je zo snel mogelijk in of tip een innovatie.

10 thema’s, 10 uitdagingen

Baanbrekende vernieuwing komt steeds vaker uit onverwachte hoek. Nieuwe technologie, nieuwe businessmodellen en nieuwe samenwerking leiden tot versnelling en vooruitgang, die maken dat de wereld anders werkt en leeft. Vanaf dit jaar reiken ze de awards uit in 10 industrie-overstijgende innovatiethema’s – 10 uitdagingen waarvoor Nederlandse innovaties de oplossing kunnen zijn. Per thema brengen ze relevante partijen bij elkaar om samen visie te definiëren, discussie te stimuleren, verbindingen tot stand te brengen en oplossingen en vernieuwing te versnellen. Deze thema’s zijn:

Waarom deelnemen?

De Innovation Awards kan het startpunt betekenen van versnelling en succes voor jouw innovatie.

Met een deelname aan de Innovation Awards speel je je innovatie in de kijker. Verschillende ontwikkelprogramma’s door het jaar heen bieden je de kans om in contact te komen met grote bedrijven en potentiële investeerders. Accenture werkt samen met de grote landelijke en sectorspecifieke media, waardoor deelname aan de Innovation Awards veel media-aandacht creëert voor je innovatieve concept. De juryleden (corporates, academici en politici) beoordelen op inhoud en presentatie. Waar mogelijk geven ze tips om beide aspecten aan te scherpen.

Het winnen van de blauwe tulp is een keurmerk voor jouw innovatie en brengt jouw innovatie onder de aandacht bij het grote publiek.

Voor meer informatie, en om jouw concept in te schrijven voor de Accenture Innovation Awards, ga je naar www.innovation-awards.nl

TNO en het MKB

Als mkb-ondernemer denkt u voortdurend na over innovatieve producten, diensten of bedrijfsprocessen. Maar waar moet u beginnen? En op wie kunt u een beroep doen als u dat innovatieve product of proces... Lees verder
Nieuws
Contact

Ir. Erik Ham

  • Programma Manager MKB
  • technologie zoekt ondernemer
  • Clusters
E-mail

Mediavragen?

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.