nieuws

Europese conferentie Creating a smart Europe

26 jan 2016

Nederland is vereerd om gastland te zijn van de vierde Europese conferentie Industrial Technologies. De conferentie is een geassocieerd event van het Nederlandse EU-voorzitterschap. Industrial Technologies 2016 is de grootste netwerkconferentie op het gebied van nieuwe productietechnologie, materialen, nanotechnologie, biotechnologie en digitalisering in Europa. TNO is mede-organisator. Er worden meer dan 1.250 deelnemers verwacht.

Creating a Smart Europe

De driedaagse conferentie, die van 22 tot en met 24 juni wordt gehouden in Amsterdam RAI, brengt ondernemers, wetenschappers, studenten, beleidsmakers en financiers uit Europa bijeen om samen prioriteiten vast te stellen die cruciaal zijn om innovatie en industrie in Europa te versterken: Creating a Smart Europe. De conferentie biedt een diversiteit aan plenaire en interactieve sessies. Met inspirerende sprekers, cases, studies en interessante bedrijfsbezoeken worden de bezoekers verrast met grensverleggende innovaties. Met name het matchmaking programma en de pitches bieden kansen om in contact te komen met nieuwe business partners.

Organisatie

De Europese conferentie ‘Industrial Technologies 2016 – Creating a Smart Europe’ is een geassocieerd event van het Nederlandse EU-voorzitterschap. De conferentie wordt georganiseerd door belangrijke partijen van het Nederlandse industriële innovatieve ecosysteem: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Ministerie van Economische Zaken / FME, ondernemersorganisatie voor de technologische industrie / High Tech materialen Topsector HTSM en onderzoeksorganisatie TNO/ Digitalisering van de industrie – Programmabureau Smart Industry/ ISPT en de topsectoren Energie en Chemie / Toegepaste nanotechnologie – NanoNextNL /Materials Innovation Institute (M2i).

Roadmap

Flexible & Free-form Products: 3D-printen, flexibele zonnecellen, printbare elektronica

In 2025 zullen slimme, persoonlijke en autonome apparaten 'het internet der dingen' te vormen, samen met de ontwikkelingen op het gebied van zonnecellen wordt er grote impact gemaakt op het gebied van... Lees verder
Nieuws
Contact

Dr. Govert Gijsbers

  • innovation policy and strategy
  • monitoring
  • evaluation and impact assessment

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.