nieuws

TNO organiseert Masterclasses Gezond en Vitaal Werken

20 jan 2016

Samen met diverse bedrijven en instellingen werkt TNO aan methoden om mensen zo gezond en vitaal mogelijk aan het werk te houden. TNO deelt deze kennis graag met u en organiseert een serie van vijf masterclasses over verschillende thema’s. U kunt gratis deelnemen aan deze masterclasses.

Voor de werkende populatie en de maatschappij als geheel is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen gezond en vitaal aan het werk zijn en blijven. Om dat te bereiken werkt TNO samen met bedrijven en instellingen aan methoden om medewerkers gemotiveerd en goed inzetbaar te houden op een steeds flexibeler wordende arbeidsmarkt.

De kennis die wij opbouwen op het gebied van gezond en vitaal werken willen wij graag met u delen. In vijf masterclasses presenteren inhoudsdeskundigen nieuwe inzichten en gaan hierover met u in gesprek.

De masterclasses zijn toegankelijk voor bedrijven of andere specifieke doelgroepen, zoals bedrijven, gemeenten en adviseurs op het gebied van veilig en gezond werken. Voor welke doelgroep wij een masterclass organiseren, leest u per masterclass.

In onderstaande agenda ziet u welke thema's aan bod komen. Door te klikken op de masterclass Nano Risk Assessment krijgt u achtergrondinformatie over deze bijeenkomst.
Iedere masterclass sluit af met een informele borrel.

Agenda Masterclasses 2015/2016

Masterclass De gevaren van zittend werk - 24 November 2015 (bekijk het verslag)
Masterclass flexibiliteit op de arbeidsmarkt - 24 november 2015
Masterclass Nano Risk Assessment – 10 maart 2016
Masterclass Inclusieve en innovatieve regio’s – november  (datum volgt nog)

Kennis

Innovaties voor gezond en veilig werken

Gezond en veilig werken vergroot de productiviteit en vermindert de zorgkosten. TNO blijft daarom onverminderd werken aan het terugdringen van arbeidsrisico's. Het Innovatieprogramma gezond en veilig... Lees verder
Nieuws

Monique van Blijswijk

Contact
E-mail

Mediavragen?

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.