nieuws

TNO feliciteert Translas met finaleplaats Accenture Innovation Awards

11 okt 2016

De 7XE Extractor is uit 800 inzendingen, in de categorie 'Smart Industry', doorgedrongen tot de finale van de Accenture Innovation Awards. Lasrook bevat stoffen en gassen die schadelijk zijn voor de gezondheid. De 7XE Extractor is de eerste lastoorts die lasrook direct bij de bron wegzuigt zonder in te leveren op de laskwaliteit.

Op 28 oktober 2016 strijdt Translas met vier andere finalisten om de felbegeerde trofee, de Accenture Innovation Award! Daarnaast maken zij kans op de publieksprijs. Met uw hulp kunnen we een reële bijdrage leveren aan een schonere werkomgeving en samenleving, breng uw stem uit op de 7XE Extractor.

De 7XE Extractor, die de schadelijke lasrook direct bij de bron afzuigt, is een gezamenlijke ontwikkeling van de Nederlandse fabrikant van lastoortsen Translas, het innovatieplatform iTanks en TNO. TNO ontving eerder de EARTO Innovation Award 2015 voor de 7XE Extractor lastoorts.

De Accenture Innovation Awards is een jaarlijks innovatieprogramma voor de meest innovatieve Nederlandse producten, bedrijven en concepten. Gedurende het jaar zijn er verschillende evenementen rondom de Innovation Awards. Het hoogtepunt van het jaar is de uitreiking van de Innovation Awards tijdens de Accenture Innovation Summit, die op 28 oktober 2016 in DeFabrique in Utrecht plaatsvindt. Op die dag geeft Accenture bedrijven en organisaties die zich bezighouden met innovatie en duurzaamheid, de erkenning die zij verdienen.

TNO zal zich tijdens de Accenture Innovation Summit presenteren op de Innovation Market. Daar informeren we bezoekers over het Technologie zoekt Ondernemer-programma en laten we zien welke technologieën TNO beschikbaar heeft voor innovatieve ondernemers. Tevens geven we uitleg over onze werkwijze en hoe we ondernemers kunnen ondersteunen bij het op de markt brengen van hun idee.

Nieuws

TNO ontvangt Europese prijs voor innovatieve lastoorts

15 oktober 2015
90 tot 95 procent reductie van schadelijke rook tijdens het lassen en een jaarlijkse besparing van € 3.000 per lasser;  het is mogelijk. TNO ontving uit handen van Carlos Moedas, Europees Commissaris... Lees verder

TNO en het MKB

Als mkb-ondernemer denkt u voortdurend na over innovatieve producten, diensten of bedrijfsprocessen. Maar waar moet u beginnen? En op wie kunt u een beroep doen als u dat innovatieve product of proces... Lees verder
Nieuws
Contact

Ir. Erik Ham

  • Programma Manager MKB
  • technologie zoekt ondernemer
  • Clusters
E-mail

Mediavragen?

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.