nieuws

Belgisch koningspaar bezoekt Holst Centre

30 nov 2016

Woensdag 30 november bezochten Hunne Koninklijke Hoogheden Filip en Mathilde, Koning en Koningin der Belgen Holst Centre in Eindhoven. Holst Centre is een open innovatie initiatief van het Vlaamse imec en TNO. Het bezoek maakte deel uit van het driedaagse staatsbezoek van het koningspaar aan Nederland.

Internet of Health

Koning Filip en Koningin Mathilde bezochten Holst Centre om geïnformeerd te worden over de activiteiten van het onderzoekscentrum op het gebied van Internet of Health. Op dat gebied werden verschillende nieuwe ontwikkelingen door onderzoekers aan het koninklijk paar gedemonstreerd.

De demonstraties bestonden uit de recentelijk gepresenteerde Health Patch, een pleister die fysieke inspanning en hartactiviteit meet, de Chill Band – een draadloze armband die meerdere fysiologische parameters kan meten om stress te monitoren en uiteindelijk de drager kan coachen – en producten voor zwangerschapsmonitoring en incontinentie management, ontwikkeld door Holst Centre spin-offs Bloom Life en LifeSense.

Kennis

Large Area Electronics

Het printen van elektronica op dunne substraten en folies creëert ongekende mogelijkheden voor de elektronica-industrie. Het opent de weg voor ultralichte, ultradunne, flexibele, draagbare elektronische... Lees verder
Roadmap

Flexible & Free-form Products: 3D-printen, flexibele zonnecellen, printbare elektronica

In 2025 zullen slimme, persoonlijke en autonome apparaten 'het internet der dingen' te vormen, samen met de ontwikkelingen op het gebied van zonnecellen wordt er grote impact gemaakt op het gebied van... Lees verder
Nieuws
Contact

Ir. Jaap Lombaers

  • Holst Centre
  • Solliance
  • 3D Printing
  • Flexibele Electronica
  • Medische Apparatuur
E-mail

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.