nieuws

'Taken van de Toekomst' kanshebber voor de ESF-AWARD 2016

02 nov 2016

Voor werkgevers die proactief willen inspringen op het werk van de toekomst ontwikkelde TNO samen met de Dienst Uitvoering Onderwijs, Beeldr en De Baaningenieurs het actieprogramma Taken van de Toekomst: een digitaal ondersteund actieprogramma dat bedrijven helpt snel en eenvoudig inzichtelijk te maken welke taken zij op termijn vragen van hun medewerkers én dat medewerkers in staat stelt hun capaciteit vandaag te matchen met de vraag van morgen.

Mensen op taakniveau laten zien hoe hun werk er over een paar jaar uitziet, ze de mogelijkheid bieden die taken die ze willen/kunnen naar zich toe te slepen en ze daarna zelf mee laten bepalen of en hoe ze meegaan in organisatieveranderingen. Zelfsturing mét perspectief. Dat biedt Taken van de Toekomst.

Taken van de Toekomst is kanshebber om de prestigieuze ESF AWARD 2016 te winnen. Kijk op de Facebook pagina van het ESF Award 2016 om onze inzending te bekijken en breng uw stem uit.

Het project kwam mede tot stand dankzij financiering vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). ESF-projecten dragen bij aan een samenleving waarin iedereen meedoet. Een samenleving die werkt.

Zie ook
Ons werk

Toekomst van Werk

De manier waarop mensen werken, verandert snel. Nieuwe technologieën zijn steeds vaker disruptief. Wat gisteren nog nieuw was, is vandaag alweer achterhaald. Dat vraagt om vaardigheden die voortdurend... Lees verder
Nieuws

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.