nieuws

Grotere veiligheid in de Rotterdamse haven door digitaal leren

30 sep 2016

Innovatieplatform iTanks, TNO en uitgeverij Malmberg zijn de initiatiefnemers van een nieuw digitaal onderwijsplatform: SAM. Met SAM kunnen arbeiders in de haven aan de slag om meer te leren over veiligheid op het werk.

Aan de hand van herkenbare visuele werksituaties leren ze over veiligheid, de keuzes die zij kunnen maken en hoe ze zelf de veiligheid kunnen verbeteren in de Rotterdamse haven. Alleen zo kan veiligheid daadwerkelijk tussen de oren en “in de genen” van de werknemers landen.

SAM is samen met 9 aannemers uit de Rotterdamse haven ontwikkeld, voor werknemers en werkgevers in de Rotterdamse haven. SAM is echter geschikt voor alle bedrijfstakken waar veiligheid bovenaan staat. Op 1 januari 2017 lanceren iTanks, Malmberg en TNO, het platform SAM officieel.

Roadmap

Work: gezond veilig en productief werken

De wereld van werk verandert snel door globalisering, vergrijzing en technologische ontwikkelingen. Als Nederland wil blijven concurreren zijn goede arbeidskrachten nodig. Hoe zorgen we dat mensen gezond,... Lees verder
Nieuws

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.