nieuws

Geef uw organisatie op voor Kroon op het Werk 2017

09 jan 2017

Op 31 mei 2017 wordt voor de 17e keer de Kroon op het Werk-prijs uitgereikt. Een prestigieuze prijs voor werkgevers met een succesvolle en effectieve aanpak van duurzame inzetbaarheid.

De prijs is een initiatief van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) en draagt bij aan de missie van NPDI om werkgevers te helpen werkenden langer, met plezier en gezond aan het werk te houden.  TNO bewaakt de kwaliteit en doet de voorselectie van de kandidaten met gevalideerde vragenlijsten.

Geef uw organisatie op om mee te doen!

Kent of bent u die werkgever die effectief en creatief omgaat met de duurzame inzetbaarheid van uw werkenden? Een werkgever die prioriteit geeft aan goede prestaties, hoge productiviteit, klanttevredenheid, kwaliteit, een prettige werksfeer en gemotiveerde en vitale werkenden? Een organisatie die kan dienen als voorbeeld voor andere werkgevers? Geef uzelf of die organisatie dan nu op voor de Kroon op het Werkprijs 2017.

Waarom meedoen?

Meedingen naar de Kroon op het Werkprijs levert veel op. Als u tot één van de vier genomineerden behoort, licht een jury bestaande uit onafhankelijke deskundigen uw aanpak door. De resultaten daarvan worden aan u terug gerapporteerd. Dus ook als u denkt nog geen kans te maken op de prijs, is het nuttig om mee te doen. Deelname vergroot ook het draagvlak voor uw aanpak van Duurzame inzetbaarheid en productiviteit binnen uw organisatie. Van uw prestatie als genomineerde maakt NPDI een mooie samenvatting op video die u ook voor uw eigen promotie kunt gebruiken en op de landelijke site van het NPDI wordt gepubliceerd. Daarnaast levert deelname veel positieve publiciteit op. Zo wordt IBM, winnaar in 1997, nog steeds gevraagd om op congressen te spreken over dit onderwerp. En de winnaar van 2016 Carglass werd overstelpt met aandacht en kreeg uitmuntende sollicitanten die persé bij Carglass wilden werken.

Een andere organisatie voordragen

U kunt natuurlijk ook een andere organisatie voordragen. Aarzel niet en geef een bedrijf of instelling op waarvan u weet dat zij werken aan een de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Iedere organisatie waar minimaal 15 mensen werken kan meedoen van groot tot klein, van commerciële bedrijven tot non-profit instellingen. Van organisaties die al hun sporen hebben verdiend, tot werkgevers die willen weten hoe goed ze het nu eigenlijk doen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 15 maart 2017 via het aanmeldformulier (http://www.npdi.nl/kroon-op-het-werk-prijs-2017). U ontvangt vervolgens een vragenlijst die door een deskundige jury wordt beoordeeld. De vragenlijsten moeten uiterlijk 15 maart zijn ingediend bij NPDI. Na de selectieronde blijven vier genomineerden over waaruit de jury een winnaar kiest.

Uitreiking

De uitreiking en verkiezing van de winnaar vinden plaats op het landelijk Event van het NPDI op 31 mei 2017. De prijs wordt uitgereikt door juryvoorzitter Richard Weurding (directeur Verbond van Verzekeraars).

Klik hier om uw organisatie aan te melden

naar aanmeldformulier
Nieuws

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.