nieuws

Nieuw TNO Singapore kantoor officieel geopend

04 okt 2017

In 2013 opende TNO haar kantoor in Singapore als een regionaal knooppunt voor Zuidoost Azië. De laatste paar jaar hebben we onze positie in Singapore weten te versterken en te verdiepen. Daarmee werd het ook tijd voor een nieuw kantoor dat er beter bij onze huidige positie aansluit. Dit nieuwe kantoor hebben we gevonden te midden van onze klanten op Singapore Science Park I.

TNO staat voor innovatie. We wilden dan ook graag iets anders dan anders doen tijdens onze officiële opening, die op vrijdag 22 september plaatsvond. Geen linten doorknippen, maar relaties opbouwen!

We hebben vier mensen gevraagd om innovatief te zijn: we vroegen hen om het Singapore National Day symbool van dit jaar te maken. Dit symbool staat voor samen, connectiviteit en partnerschappen. Precies waar wij voor willen staan! Met een gezamenlijke druk op de knop door de Nederlandse ambassadeur in Singapore, Mrs. Margriet Vonno, Directeur Technologie van de Cyber Security Agency of Singapore (CSA), Mr. Soon Chia Lim, Programma Directeur CETRAN van de Nanyang Technological University (NTU), Mr. Niels de Boer en onze directeur van TNO Singapore, Mr. Peter van Hooft, werd ons kantoor officieel geopend.

We kijken er naar uit om op dit kantoor met een vleugje van de look and feel van New Babylon, ons Haagse hoofdkantoor, te werken. Maar bovenal kijken we er naar uit om ons te begeven te midden van de Triple Helix van universiteiten, overheid en bedrijfsleven. Hier kunnen we als TNO Singapore het verschil maken!
Algemeen

TNO South East Asia

In 2013 opende TNO haar kantoor in Singapore als een regionaal knooppunt voor Zuidoost Azië.  TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn... Lees verder
Nieuws

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.