nieuws

TNO breidt verder uit op High Tech Campus Eindhoven

28 nov 2017

Per half december wordt de High Tech Campus Eindhoven versterkt met twee extra afdelingen van TNO. De afdelingen MaS (Material Solutions) en ESI (Embedded Systems Innovation) verhuizen van de Campus van de TU/e naar de Smart Industry Hub. De circa honderd TNO-medewerkers zullen gaan werken in een kantoorruimte van ruim duizend vierkante meter, en in laboratoria van ongeveer dezelfde grootte. De TNO’ers komen hiermee ook dichter bij hun collega’s van Holst Centre en Solliance te zitten.

Arnold Stokking, Managing Director van TNO Industrie: “De High Tech Campus bewijst zich steeds meer als dé broedplaats van nauw samenwerkende expertises en partijen. De verhuizing van deze twee TNO afdelingen dicht bij o.a. Holst Centre en Solliance zal dat alleen maar versterken.”

De TNO-researchgroep Equipment for Additive Manufacturing (EfAM) blijft achter op de TU/e-Campus, maar verhuist in december naar de gebouwen Catalyst en Twinning. Dit is een tijdelijke situatie totdat de gezamenlijke bouwontwikkeling in het Impuls-gebouw gereed is in 2019.

Nieuws
Contact

Drs. Maarten Lörtzer

  • persvoorlichting
  • woordvoerder
  • media
  • voorlichter
  • pers
E-mail

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.