nieuws

De toekomst van een veilige samenleving in 45 essay's

19 dec 2017

Veiligheid neemt een steeds belangrijkere plaats in onze maatschappij in. Burgers, publieke en private organisaties zetten daarom veiligheid hoog op de agenda. Daarom is er nu de bundel 'Na Vandaag' met 45 essay's over de toekomst van een veilige samenleving. Henk Geveke, Directeur Defensie en Veiligheid bij TNO schreef er een van.
In de praktijk is veiligheid synoniem aan het voorkómen van (het ervaren van) onveiligheid. Voorbeelden van onveilig voelen zijn er te over  nu de openbare ruimte steeds meer onder druk komt te staan ook al zeggen de statistieken soms wat anders.

De Stichting Innovatie en Veiligheid heeft daarom een nieuwe publicatie uitgebracht: Na Vandaag: De Toekomst van een Veilige Samenleving. Het boek is tot stand gekomen onder redactie van Rob Brons en Peter van Lochem. Het bevat 45 interessante essays over publieke veiligheid, geschreven door een grote diversiteit van deskundigen en veiligheidsexperts. Ook Henk Geveke, Directeur Defensie en Veiligheid bij TNO schreef een essay.

Het boek is zeker de moeite waard als toekomstvisie, als geregelde inspiratiebron bij je werk, als naslagwerkje … of voor onder de kerstboom.

Meer weten en dit unieke boek bestellen als nieuwe inspiratiebron bij je werk? Ga dan snel naar de site van de Stichting Innovatie voor Veiligheid.

Bestel nu!

Bestel nu de bundel Na Vandaag: De Toekomst van een Veilige Samenleving.

Bestellen
Nieuws
Contact

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.