nieuws

Kennisbox ‘Trade Compliance & Border Management’ voor MKB-bedrijven gelanceerd

01 dec 2017

Donderdag 30 november is de Kennisbox Trade Compliance & Border Management gelanceerd. TNO is content partner en deelt projectresultaten, publicaties en rapporten via de kennisbox. De portal is bestemd voor MKB-bedrijven in de internationale handel en distributie, die de laatste trends en ontwikkelingen op hun vakgebied willen volgen en hun werkprocessen willen verbeteren.

Douane, TNO, TU Delft, FontysHogeschool, TLN/FENEX en evofenedex werkten samen aan de realisatie van dit concept – met financiële steun van de Topsector Logistiek. De kennisbox is onderdeel van de portal van KennisDC Logistiek, die wordt gedragen door bedrijfsleven en onderwijsinstellingen. Het heeft tot doel om de logistieke kennis te ontsluiten voor het MKB. De kennisbox herbergt tientallen publicaties over grote Europese researchprojecten waarbij Douane, bedrijfsleven en Nederlandse wetenschappelijke instituten betrokken zijn. Het is de bedoeling dat de inhoud de komende jaren steeds verder wordt uitgebreid met een gestage stroom aan onderzoeksrapporten.

Bron: Website De Belastingdienst

 

Meer informatie in het persbericht op de Douane pagina van De Belastingdienst:
https://douane-inzicht.nl/article/315779337
http://www.kennisdclogistiek.nl/kennisboxen/trade-compliance-en-border-management

Nieuws
Contact

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.