nieuws

Wat u moet weten over flexwerkers & stress

15 feb 2017

De flexibilisering van de arbeidsmarkt in Nederland neemt toe. Momenteel krijgen de stress-risico’s voor flexwerkers veel aandacht. Maar er zijn meer arbeidsaspecten die spelen bij flexwerkers en zzp-ers. Bijvoorbeeld op het gebied van autonomie, contractvormen en gezondheid. TNO publiceert daar regelmatig over.

‘Dé flexwerker’ bestaat niet. Er is namelijk veel diversiteit tussen werknemers en er zijn veel verschillende typen flexibele contracten.

TNO zet in een factsheet een aantal feiten op een rij over burn-out klachten en werkdrukrisico’s voor de verschillende groepen flexkrachten. En verwijst naar gedetailleerdere kennis en feiten hierover. Ook de positieve aspecten van flexibele werkrelaties komen aan de orde.

Voor meer informatie lees onze factsheet

Lezen
Ons werk

Monitoring van de arbeidssituatie

Hoe beïnvloeden maatregelen de gezondheid of de productiviteit? Wegen de kosten tegen de baten op? Treffen werkgevers meer maatregelen om langer doorwerken te faciliteren? De arbeidssituatie van Nederland... Lees verder
Nieuws

dr. Anneke Goudswaard

Contact
E-mail

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.