nieuws

Krishna Taneja nieuwe TNO directeur National Security

15 mrt 2017

De heer K. (Krishna) Taneja MA MSc (43) treedt per 1 juni bij TNO in dienst als Director National Security bij het thema Defence, Safety and Security. Hij wordt verantwoordelijk voor onderzoek en technologie-ontwikkeling op het gebied van criminaliteitsbestrijding, contra-terrorisme en het vergroten van de weerbaarheid van de samenleving tegen grootschalige ontwrichting.

Krishna Taneja is nu nog werkzaam als Hoofd strategische Beleidsontwikkeling bij de Nationale Politie en plv. Directeur Operatiën. Hij is verantwoordelijk voor de nationale ontwikkeling van het operationele beleid, programma's en projecten van de Nationale Politie en opereert als adviseur van de nationale Korpsleiding voor terrorisme, veiligheid en ingeval van crisis.

Hij begon zijn politieloopbaan in 1997 bij de Politie Academie en heeft daarna in de regio’s Amsterdam, Noord-Holland en Hollands-Midden verschillende functies bekleed. In 2011 was hij districtschef in Alphen aan den Rijn. In 2013 ging hij werken voor de nationale korpsleiding en adviseerde hij hen onder andere op vraagstukken als crisis en terrorisme.

Hij volgt Leen van Duijn op die per 2017 is begonnen als Vice President KLM Security Services.

Roadmap

National Security: verbeteren van nationale veiligheid en crisismanagement

Een crisis of een ramp als een overstroming of een terroristische aanslag kan de maatschappij ontwrichten. De nationale veiligheid komt dan in gevaar. Als samenleving moeten we weten wat ons kan overkomen... Lees verder
Nieuws
Contact

Drs. Maarten Lörtzer

  • persvoorlichting
  • woordvoerder
  • media
  • voorlichter
  • pers
E-mail

Mediavragen?

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.