nieuws

TNO en NTU samen om van Singapore “World’s first Smart Nation” te maken

21 apr 2017

TNO en de Nanyang Technological University (NTU) versterken hun samenwerking op het gebied van Smart Mobility & Smart Building om Singapore te ondersteunen met haar ambitie om “The Worlds First Smart Nation” te worden.

Na een eerder Memorandum of Understanding (MOU) tekenden de beide partijen vandaag een Letter of Commitment (LoC) om de samenwerking verder te verdiepen en te verbreden.

De gecombineerde kennis en ervaring van TNO op het gebied van Smart Mobility en Building Information Management (BIM) en die van het Energy Research Institute at NTU (ERI@N) en de School of Civil & Environmental Engineering (SCEE) in Singapore zijn goed voor een sterk aanbod in de markt. Samen zullen ze kansen ontwikkelen voor het bedrijfsleven in Singapore en Nederland.

Kennis

Building Physics & Systems

In de bouw ontstaan volop innovatieve ideeën. TNO helpt bedrijven (bouwbedrijven, toeleveranciers, architecten) die concreet te maken door kennisdeling en advisering. We zetten ons daarbij tegelijkertijd... Lees verder
Zie ook
Nieuws
Contact

Ronnie van Munster

  • Business Development Manager SEA

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.