nieuws

TNO met Smart Industry en Big Science op Hannover Messe

21 apr 2017

Van maandag 24 tot en met vrijdag 29 april is TNO in Hannover vertegenwoordigd op de grootste industriebeurs ter wereld, de Hannover Messe. Dit jaar is het centrale thema: Integrated Industry – Creating Value. TNO is een van de ruim 140 Nederlandse exposanten op de beurs.

TNO is te vinden op twee locaties: in Hal 2 bij het Holland High Tech House ‘Big Science for Industry’ (met NWO in stand C12) en in Hal 8 bij het Holland High Tech House ‘IT & Smart Industry’ (in stand D36). Staatssecretaris Dekker (OCW) en minister Kamp (EZ) brengen aan beide Holland High Tech Houses een bezoek.

Hal 2, Holland High Tech House ‘Big Science for Industry’, stand C12

Staatssecretaris Dekker (OCW), Arnold Stokking (directeur TNO Industrie) en Christa Hooijer (directeur NWO-I) bij de draagconstructie E-ELT

De innovatieketen - van fundamenteel onderzoek, via toegepast onderzoek tot demonstratie en valorisatie – vormt de rode draad door de gezamenlijke presentatie van TNO en NWO op de Messe. In hal 2 zullen showcases als de European Extremely Large Telescope (E-ELT), ‘s werelds grootste oog op de hemel, onderdelen van neutrinotelescoop KM3NeT, die de aard van ongrijpbare elementaire deeltjes achterhaalt, en een mock-up van de Magnum PSI voor de opwekking van energie, deze keten illustreren.

Hal 8, Holland High Tech House ‘IT & Smart Industry’, stand D36

Prins Constantijn als start-up ambassadeur bij Holland High Tech House ‘IT & Smart Industry’

Smart Industry staat voor het versnellen van digitalisering van productieprocessen en data gedreven businessmodellen. Door het optimaliseren van productie en het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten met een slimme inzet van ICT en nieuwe productietechnologieën, wordt produceren efficiënter, goedkoper en/of kwalitatief hoogwaardiger. TNO toont tijdens de Hannover Messe de volgende technologieën/producten:  

  • Flexibele Assemblagecel
  • Hololens
  • Flowmeter (i.s.m. Bronkhorst)
  • Smart Connected Supplier Network

Meer informatie en gratis ticket

Meer informatie over de Hannover Messe en het verkrijgen van een gratis e-ticket

Lees meer
Evenement

Bezoek TNO op de Hannover Messe 2017

Bij de vorige editie van Hannover Messe bleek dat Industrie 4.0 en het Industriële internet niet langer een toekomstbeeld is. Honderden ready-to-run oplossingen werden gepresenteerd. In 2017 zullen duizenden... Lees verder
Nieuws

Ing. Evert van den Akker MBA

Contact

Ing. Evert van den Akker MBA

  • Service development
  • business case new service
  • ICT innovation
E-mail

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.