nieuws

70 jaar Defensie Onderzoek

06 jul 2017

De samenwerking tussen het Ministerie van Defensie en TNO duurt inmiddels alweer 70 jaar. In 1947 werd het Defensieonderzoek structureel overgedragen aan TNO. Deze samenwerking heeft inmiddels geleid tot veel mooie onderzoeksresultaten en toepassingen voor Defensie.

Om dit te vieren worden in het najaar van 2017 verschillende activiteiten georganiseerd. Ze zijn herkenbaar aan het speciale beeldmerk dat is gemaakt ter ere van deze viering. Het staat symbool voor het krachtig licht dat schijnt over het kennislandschap over deze lange periode.

In november staan we stil bij 70 jaar Defensieonderzoek met een symposium waarin we de kracht van de langdurige samenwerking tussen TNO en Defensie demonstreren en tonen. Dit symposium vindt plaats in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

Tijdens Innovation in Defence in december geven we aandacht aan successen van 70 jaar Defensieonderzoek vanuit successen uit het verleden en geven tevens een perspectief op de toekomst. De ontwikkeling van ons onderzoek en het inzicht in de toekomstige ontwikkelingen staan hier centraal.

70 jaar Defensieonderzoek

 

Thema

Defensie en veiligheid: ‘Wij zetten onze kennis en technologie in voor veiligheid’

Het is voor welvaart en welzijn cruciaal dat de samenleving veilig is én veilig voelt. Voor Henk Geveke, managing director Defensie & Veiligheid is het belangrijk om partijen te ondersteunen die deze... Lees verder
Nieuws

Mediavragen?

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.