nieuws

Eerste Partner Event Brightlands Materials Center

11 jul 2017

Nieuwe mensen ontmoeten, praten over nieuwe zakelijke kansen, elkaar inspireren en interessante gedachten en ideeën delen. Dat is in een notendop wat het Partner Event van Brightlands Materials Center over ging. Met meer dan 160 bezoekers was het eerste Partner Event een groot succes!

BMC is van mening dat innovatie en nieuwe zakelijke kansen bloeien bij sterke partnerschappen en bij kennisdeling. Met het Partner Event is hier nog eens extra aandacht aan besteed.
Lees meer over het Partner Event op de website van BMC.

partner

Shared Research Programme Brightlands Materials Center

Begin 2015 hebben TNO en de provincie Limburg het Brightlands Materials Center (BMC) opgestart, een shared research center voor onderzoek naar polymeren. Op de Brightlands Campus in Geleen werken topwetenschappers... Lees verder
Roadmap

Sustainable Chemical Industry: nieuwe materialen, bio-aromaten, elektrificatie

Een duurzame chemische industrie die bijdraagt aan een duurzame samenleving. Daarvoor maakt TNO zich sterk onder de noemer ‘Sustainable Chemical Industry’. Met innovatief onderzoek in publiek-private... Lees verder
Nieuws
Contact

Ir. Peter Wolfs

  • Chemie
  • Procestechnologie
  • Grondstoffen
  • Chemicaliën
  • Polymeren
E-mail

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.