nieuws

Waar vind je de beste prijs-kwaliteit om aan duurzame inzetbaarheid te werken?

23 jan 2018

De bevolking vergrijst, mensen werken langer door en nieuwe technologieën vragen steeds vaker  om specifieke en nieuwe vaardigheden.  Dat maakt aandacht voor duurzame inzetbaarheid extra belangrijk. Werkgevers en hun medewerkers hebben actuele  instrumenten en stuurinformatie nodig  om beter te weten wat investeren in duurzame inzetbaarheid hen oplevert.

Het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI), TNO en JOHAN B.V. hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst voor vijf jaar gesloten. In een gedeelde visie en een unieke drie-eenheid zorgen ze ervoor dat de kennis en producten van TNO via een digitaal portaal met markplaats van JOHAN B.V. beschikbaar komen voor werkgevers, hun medewerkers en hun adviseurs.

Samen helpen NPDI, TNO en JOHAN B.V. organisaties concurrerender te maken door hun medewerkers langer met plezier, als het even kan, tot na hun pensioen te kunnen laten werken. Dat is goed nieuws voor werkgevers, medewerkers en voor de ‘BV Nederland’.

Kennis

Innovaties voor gezond en veilig werken

Gezond en veilig werken vergroot de productiviteit en vermindert de zorgkosten. TNO blijft daarom onverminderd werken aan het terugdringen van arbeidsrisico's. Het Innovatieprogramma gezond en veilig... Lees verder
Roadmap

Work: gezond veilig en productief werken

De wereld van werk verandert snel door globalisering, vergrijzing en technologische ontwikkelingen. Als Nederland wil blijven concurreren zijn goede arbeidskrachten nodig. Hoe zorgen we dat mensen gezond,... Lees verder

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.