nieuws

Campagne 12 maanden zwanger gestart

24 okt 2018

Afgelopen week is de campagne 12 maanden zwanger gelanceerd. Een initiatief van TNO gericht op de toekomstige ouders. Via de website 12maandenzwanger.nl kunnen toekomstige ouders tips krijgen om de kans op een gezonde zwangerschap en een gezond kind te vergroten.

Het doel is om bewustzijn rondom zwangerschap en de eerste 1000 dagen van het kind te bevorderen en ouders te begeleiden in het maken van verantwoorde keuzes rondom leefstijlgewoonten. Bovendien is een belangrijk doel van de campagne om het bereik van de website nietofwelzwanger.nl  te vergroten. Nietofwelzwanger.nl is een initiatief van TNO en de KNOV en biedt betrouwbare informatie over onder andere anticonceptie, gezond zwanger worden en gezond zwanger zijn.

1e 1000 dagen van het kind

De eerste 1000 dagen van het kind zijn cruciaal voor de ontwikkeling. Door ouders zo vroeg mogelijk van de juiste adviezen te voorzien en door snel in te grijpen bij beginnende problematiek, kunnen we voorkomen dat er later zwaardere zorg nodig is. Bij TNO ontwikkelen we nieuwe interventies om ouders zo vroeg mogelijk te bereiken, bij voorkeur al vóór de zwangerschap.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op:

www.12maandenzwanger.nl
Ons werk

De eerste duizend dagen van het kind

De eerste 1000 dagen van het kind zijn cruciaal voor de ontwikkeling. Door ouders zo vroeg mogelijk van de juiste adviezen te voorzien en door snel in te grijpen bij beginnende problematiek, kunnen we... Lees verder
Expertise

Child Health

Binnen het expertisegebied Child Health ligt de focus op de volgende onderwerpen: Preventieve zorg voor kinderen vanuit het gehele kind benaderd; d.w.z. met oog voor de samenhang tussen fysieke, sociale... Lees verder
Nieuws
Contact

Dr. Symone Detmar

  • jeugdgezondheid
  • opvoeding
  • opgroeien
  • kwaliteit van leven

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.