nieuws

Geef uw organisatie op voor Kroon op het Werk 2018

01 mei 2018

Op 25 september 2018 wordt voor de 18e keer de Kroon op het Werk-prijs uitgereikt. Een prestigieuze prijs voor werkgevers met een succesvolle en effectieve aanpak van duurzame inzetbaarheid.

De prijs is een initiatief van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) en draagt bij aan de missie van NPDI om werkgevers te helpen werkenden langer, met plezier en gezond aan het werk te houden.  TNO bewaakt de kwaliteit en doet de voorselectie van de kandidaten met gevalideerde vragenlijsten.

Geef uw organisatie op om mee te doen!

Kent of bent u die werkgever die effectief en creatief omgaat met de duurzame inzetbaarheid van uw werkenden? Een werkgever die prioriteit geeft aan goede prestaties, hoge productiviteit, klanttevredenheid, kwaliteit, een prettige werksfeer en gemotiveerde en vitale werkenden? Een organisatie die kan dienen als voorbeeld voor andere werkgevers? Geef uzelf of die organisatie dan nu op voor de Kroon op het Werkprijs 2018.

Een andere organisatie voordragen

U kunt natuurlijk ook een andere organisatie voordragen. Aarzel niet en geef een bedrijf of instelling op waarvan u weet dat zij werken aan een de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Iedere organisatie waar minimaal 15 mensen werken kan meedoen van groot tot klein, van commerciële bedrijven tot non-profit instellingen. Van organisaties die al hun sporen hebben verdiend, tot werkgevers die willen weten hoe goed ze het nu eigenlijk doen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 1 juli 2018 via het aanmeldformulier. U ontvangt vervolgens een vragenlijst die door een deskundige jury wordt beoordeeld. De vragenlijsten moeten uiterlijk 1 juli zijn ingediend bij NPDI. Na de selectieronde blijven vier genomineerden over waaruit de jury een winnaar kiest.

Uitreiking

De uitreiking en verkiezing van de winnaar van Kroon op het Werk 2018 vinden tegelijk met de verkiezing van de Vitality Manager van het jaar plaats op het landelijk Event van het NPDI in samenwerking met Gezond in Bedrijf op 25 september 2018 in omgeving Utrecht.

Zie ook
Nieuws
Contact

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.