nieuws

Nieuwe TNO-locatie in Yokohama

Eenvoudigere toegang tot Japanse klanten • 09 aug 2018

Geïnspireerd door de toename van strategische samenwerkings-programma's met lokale klanten en onderzoekspartners in Japan, heeft TNO een nieuw kantoor geopend, TNO Japan Co. Ltd. in Shin-Yokohama. Met de nieuwe vestiging in Shin-Yokohama bedient TNO veel klanten en partners in Japan, met hoogwaardige oplossingen.

Voor meer informatie over TNO in het Japans: www.japan.tno.nl

Website
Aart Jacobi, Dutch ambassadeur voor Japan tijdens de officiële openingsceremonie

Het nieuwe kantoor in Yokohama bekroont de meer dan 10 jaar dat TNO actief is in Japan, met activiteiten op het gebied van onderzoek en applicatieontwikkeling. Daan de Cloe, officiële vertegenwoordiger van TNO Japan Co. Ltd.: "De handel tussen Japan en Nederland gaat meer dan 400 jaar terug. We blijven deuren openen voor Nederlandse leveranciers van innovatieve producten en diensten om bij te dragen aan de Japanse economie.

Daan de Cloe of TNO

Om innovatieve oplossingen te ontwikkelen, passen we de nieuwste hoogwaardige technologieën toe op nieuwe producten, in nauwe samenwerking met onze Japanse partners. Vanwege de toenemende complexiteit van nieuwe oplossingen, is de beschikbaarheid van lokale ondersteuning te allen tijde noodzakelijk. Nu kunnen we elke dag zij aan zij met onze partners samenwerken en zorgen voor snelle en duidelijke communicatie."

Nieuws
Contact

Drs. Maarten Lörtzer

  • persvoorlichting
  • woordvoerder
  • media
  • voorlichter
  • pers

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.