nieuws

Director Market Traffic & Transport TNO

06 aug 2019

Martijn Stamm is benoemd tot director market bij de unit Traffic & Transport van TNO en start op 1 september in zijn nieuwe functie. Het toetreden van Martijn tot het directieteam geldt als een verrijking voor de unit. Met zijn uitgebreide kennis van de mobiliteitssector en jarenlange ervaring bij TNO is Martijn als geen ander in staat om kennis en industrie nader tot elkaar te brengen.


Martijn Stamm vervulde de afgelopen jaren de rol van Research Manager binnen de unit Traffic & Transport. Vanuit deze rol heeft hij zowel nationale als internationale ervaring binnen relevante netwerken en heeft hij sterk bijgedragen aan de totstandkoming van strategische samenwerkingsverbanden.

“Ik ben erg verheugd om Martijn te kunnen verwelkomen in het directieteam en ben er van overtuigd dat zijn doortastende persoonlijkheid en uitgebreide expertise van grote waarde zullen zijn in het verder tot leven brengen van de strategische koers van de unit”, aldus Ellen Lastdrager, Algemeen Directeur Traffic & Transport.

In zijn nieuwe functie volgt Martijn Daan de Cloe op die heeft besloten zijn carrière buiten TNO voort te zetten. Ellen Lastdrager: “Sinds 2013 hebben Daan en zijn team hard gewerkt aan het creëren van meer maatschappelijke impact door toegepast wetenschappelijk onderzoek naar slimme, veilige en duurzame mobiliteitsoplossingen. In nauwe samenwerking met nationale en internationale overheden en industriële partners in Europa, de VS en Azië hebben deze inspanningen geleid tot een sterke kennis- en marktpositie van TNO in het wereldwijde mobiliteitsdomein. Daan heeft veel bijgedragen aan de huidige TNO organisatie door zijn grote inzet en passie. Ik wil Daan van harte bedanken voor zijn inzet en de belangrijke rol die hij de afgelopen jaren heeft gespeeld in de Unit.”

 

Nieuws
Contact

Ir. Martijn Stamm

  • automotive
  • cooperatief
  • zelfrijdend
  • voertuigdynamica
  • voetganger

Mediavragen?

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.