nieuws

Innovatieprogramma ZorgTech van start

Cruciale testvouchers beschikbaar voor zorginnovaties • 03 apr 2020

Technologische oplossingen spelen een belangrijke rol bij het verbeteren en betaalbaar houden hiervan de zorg. Veel bedrijven en zorgpartijen die met technologische zorgoplossingen komen, vinden maar moeizaam hun weg in het complexe landschap van verzekeraars, overheden, zorgaanbieders, zorgafnemers en certificering. Het innovatieprogramma ZorgTech laat kansrijke innovaties de weg naar de gezondheidszorg sneller vinden.

ZorgTech stelt vanaf april tot en met maart 2021 testvouchers beschikbaar voor innovatieve oplossingen voor zorgvragen. Het testen van zorginnovaties is een cruciale stap voor partijen om de zorgmarkt te kunnen betreden. Omdat veel zorgorganisaties door het coronavirus momenteel andere prioriteiten hebben dan het oppakken van technische innovatieprojecten, blijft voor hen ook later dit jaar budget beschikbaar om aan het innovatieprogramma deel te nemen.

Orchestrating Innovation

TNO heeft samen met InnovationQuarter, Medical Delta, Provincie Zuid-Holland en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) het innovatieprogramma Zorgtechnologie opgezet om deze bedrijven te helpen hun product naar de markt te brengen. Dit innovatieprogramma is de derde in de rij voor de Provincie Zuid-Holland waar TNO bijdraagt met haar ervaring in het opzetten van samenwerking ten behoeve van innovatie: Orchestrating Innovation.

Meer informatie is te vinden op de website van Innovation Quarter en de website van Medical Delta

Meer weten over Orchestrating Innovation?

Neem contact op met Lotte Groen

Contact

Nieuws
Contact

Lotte de Groen, MSc

  • Orchestrating innovation
  • Duurzame ecosysteem ontwikkeling

Mediavragen?

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.