Direct naar de inhoud

Bestuur

Wij zijn het bestuur van de TNO PhD Community. We zijn allemaal PhD-onderzoekers en werken actief in projecten op verschillende afdelingen binnen TNO. Onze primaire focus als bestuur is het creëren van inspirerende evenementen en kansen voor jou om te netwerken, jezelf te ontwikkelen en impact te creëren met je promotieonderzoek! Lees hier meer over ons. 

Thomas Attema

"In 2018 startte een parttime PhD-project bij de groep Cryptologie van het Centrum voor Wiskunde & Informatica (CWI). In dit PhD-project streef ik ernaar om nieuwe cryptografische protocollen te ontwikkelen die gedecentraliseerde samenwerkingsmogelijkheden creëren zonder dat er een vertrouwde derde partij nodig is. Door dit te combineren met mijn werk op de afdeling Cybersecurity en Robustness van TNO heb ik een geweldige balans gevonden tussen toegepast en fundamenteel onderzoek."

Milou Derks

"Na ruim een ​​jaar bij de strategische business unit te hebben gewerkt, besloot ik in 2019 mijn baan bij TNO te combineren met een PhD op het gebied van opschalen van innovaties in ontwikkelingslanden aan de TU/e. Het is verreweg de beste beslissing die ik heb genomen in mijn professionele leven. Het stelt me ​​in staat om impact te maken in zowel ontwikkelingslanden als de academische wereld."

Mitchell van der Hulst

"Ik ben een derdejaars promovendus met een aanstelling die evenredig verdeeld is tussen de afdeling Milieukunde van de Radboud Universiteit en de afdeling Climate Air and Sustainability (CAS) van TNO in de unit Circulaire Economie en Milieu (CEE). Ik ben lid geworden van het bestuur om een PhD-community binnen TNO op te zetten die uitwisseling van kennis en ervaringen tussen promovendi bij TNO mogelijk maakt en hun integratie in de organisatie versterkt."

Natalia Mazur

"Ik ben een derdejaars PhD-student Technische Natuurkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. In mijn promotieonderzoek kijk ik naar de ontwikkeling van thermochemische warmteopslagmaterialen voor huishoudelijke toepassingen binnen het Mat4Heat-project, waar TNO een van de partners is. Door de aanhoudende energietransitie is het cruciaal om opslagopties te ontwikkelen waarmee we groene energie kunnen opslaan."

Carina Nieuwenweg

"Momenteel werk ik als promovendus bij Wageningen University and Research aan een nieuwe biochemische technologie gene drives, een toepassing van CRISPR-Cas. Mijn onderzoeksproject is een gezamenlijke samenwerking met TNO. Gene drives zijn genetische constructies die de mensheid in staat stellen om specifiek het DNA (de blauwdruk van het leven) van hele populaties te veranderen. Dual-use is een belangrijk aspect van deze technologie. Innovaties in de biotechnologie gaan snel. Hoewel deze technologieën grote potentie hebben, roepen ze een scala aan vragen op over ethiek, veiligheid en kwaadwillende bedoelingen." 

Aiden Hoyle

"Ik ben in 2019 begonnen met mijn PhD in een samenwerking tussen TNO, de Nederlandse Defensie Academie en de Universiteit van Amsterdam. In grote lijnen probeer ik de psychologische dimensie van vijandige voorlichtingsactiviteiten te begrijpen. Ik vind het erg leuk om bij TNO te promoveren en om het meer toegepaste aspect van onderzoek te krijgen."

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.