skipttomaincontent

Evenementen

De TNO PhD Community heeft als doel om inspirerende netwerkevenementen te organiseren en kansen te creëren, zodat jij jezelf kunt ontwikkelen en impact kunt creëren met jouw promotieonderzoek.

Aankomende evenementen

Donderdag 28 oktober, 9:00 – 17:30: 1e jaarlijkse tno phd community conferentie

De tijd om weg te stappen van onze schermen en in het echt samen te komen als PhD community is bijna hier! Op donderdag 28 oktober houdt de TNO PhD community de inaugurele community conferentie op de Technische Universiteit Eindhoven. Voor meer informatie en om je aan te melden, klik hier.

 

Blijf op de hoogte van onze evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven

Vorige evenementen

MAANDAG 21 JUNI, 17.30 UUR: COCKTAIL WORKSHOP

Om de eerste dag van de zomer te vieren organiseert de TNO PhD Community een cocktailavond! Alles wat je nodig hebt wordt naar jouw huis gestuurd. We worden begeleid door Cocktail Moves. In een online workshop leren zij ons alles over het maken van de perfecte cocktail!

Awareness Sessie: Me and the System - A pathway to Harmony

13 april 2021, door Marina Velikova (voormalig TNO'er en oprichter van Creazzia)

Vanaf jonge leeftijd zijn we constant actief in sociale systemen: thuis, op school, werk en in de maatschappij. Hoe worden we beïnvloed door deze systemen? Hoe kunnen we een harmonieuze relatie vinden tussen onszelf en het systeem waarin we ons bevinden? In deze lezing deelt Marina Velikova inzichten en lessen uit haar persoonlijke en professionele reis om deze vragen te beantwoorden. Ook zal ze ervaringen van deelnemers bespreken.

Seminar: Making healthy choices preferred

23 maart 2021, door Prof. Dr Liesbeth Zandstra (Wageningen University/Unilever)

De focus in het onderzoek van Liesbeth richt zich op wetenschappelijke uitdagingen om nieuwe manieren te vinden om van gezonde en duurzame keuze, de makkelijke voorkeurskeuze te maken. Ze is vooral geïnteresseerd in psychofysiologische en gedragseffecten van voedingsmiddelen en in nieuwe methodologieën om zintuiglijke waarneming en consumentengedrag beter te begrijpen.

Kick-off event

25 februari 2021, door Prof. Dr Jan van Erp and Prof. Dr Peter Verkhoven

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.