Technology Transfer

Sinds 2017 bestaat het Tech Transfer Programma van TNO. Doel is om meer innovaties sneller naar de markt te brengen en daarmee steviger in te zetten op het effectief vertalen van toegepast onderzoek naar praktische toepassingen in de maatschappij.

Gemiddeld nemen 20 teams deel aan het twee fasen-programma om de technologie en de markt te valideren. Het Technology Transfer Programma richt zich op de pre-seed fase waarin interne technologie wordt voorbereid voor het creëren van een nieuwe onderneming of een licentieovereenkomst met een bestaand bedrijf. De pre-seed fase omvat voorbereidende activiteiten zoals het doen van marktonderzoek, het opstellen van een businessplan en het maken van afspraken tussen de toekomstige spin-off, TNO en andere belanghebbenden. Het Technology Transfer Office begeleidt deze spin-offs om een succesvolle marktintroductie te garanderen.

Voor meer informatie en voor de Tech Transfer cases die in onze portefeuille zitten en waarvoor we investeerders en/of ondernemers zoeken, verwijzen we u graag naar onze Tech Transfer website.

Hier vindt u een uitgebreid overzicht van de lopende proposities en de met succes afgeronde spin-offs.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe Tech Transfer cases dan kunt u zich hier abonneren op onze nieuwsbrief die vanaf het najaar van 2018 4x per jaar zal verschijnen.

Abonneer
Nieuws

Investeringsfonds TU’s, TNO en ECN van 75 mln voor startups

19 juni 2017
Samen met de technische universiteiten van Twente, Eindhoven en Wageningen, Wageningen Research en ECN staat TNO aan de wieg van een nieuw investeringsfonds: Innovation Industries. Dit nieuwe investeringsfonds... Lees verder

Meer informatie

vindt u op de speciale Tech Transfer website

Ga naar speciale website
Samenwerken met TNO
Contact

Dr. ir. Hans Boumans

  • Director Technology Transfer

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.