Wij helpen jouw kennis start-up met onze R&D en labs

TNO kan jouw start-up verder brengen door het aanbieden van onze technische expertise, ons uitstekende onderzoek en onze moderne faciliteiten. Wij hebben experts in bijna elk veld en we kunnen je zelfs ondersteunen met het vinden van cofinanciering. TNO's doel is om Nederlandse ondernemers te helpen bij de ontwikkeling van hun producten. Deze pagina geeft een overzicht van huidige TNO initiatieven die jouw bedrijf helpen een succes te worden!

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Contact

Ben jij een startup of scaleup en heb je onderzoek, consultancy of experimentele faciliteiten nodig? TNO is de grootste organisatie voor toegepast onderzoek in Nederland met experts in tientallen vakgebieden. Van bouwinnovaties tot Child Health, van duurzaam transport tot strategische analyses en van circulaire economie tot ruimtevaartinstrumentatie. TNO doet het allemaal! Kom in contact met ons of lees verder voor meer  informatie over de diensten die we aanbieden en de huidige startup-initiatieven waar we momenteel bij betrokken zijn.

Wij bieden aan

Omdat elke onderzoeksvraag uniek is, zijn de meeste contracten met onze klanten op maat gemaakt. Hierdoor kan het bijzonder ingewikkeld lijken om met TNO samen te werken. Gelukkig bieden wij een aantal kant-en-klaar producten aan voor het MKB, om onze samenwerking snel op gang te helpen. Zo bieden wij een gratis dag consultancy aan, circa 50 uur aan gesubsidieerd onderzoek of zelfs een volledig onderzoeksprogramma waarbij wij helpen met het vinden van de juiste financiering! Bestudeer onze productflyer voor meer informatie. Kun je niet vinden wat je zoekt? Misschien kunnen we alternatieve manieren vinden om aan te sluiten bij jouw specifieke wensen.

Huidige samenwerkingen

TNO is momenteel betrokken bij vele startupinitiatieven die jou kunnen helpen door het aanbieden van gedeelde werkplekken, een gigantisch netwerk en coaching van experts. Of misschien kunnen we samenwerken door het in licentie nemen van TNO-technologieën of door het aansluiten bij een consortium. Bekijk de infographic om het volledige overzicht te zien!

Nieuwsgierig geworden wat TNO voor jou zou kunnen doen? Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Contact
TNO en het MKB
Contact

Ir. Aart Willem Benschop

E-mail

Wil je de laatste ontwikkelingen volgen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.