Technologie zoekt ondernemer

TNO-ers bruisen van de ideeën. Onderzoek van TNO leidt dan ook tot diverse uitvindingen en technologieën voor nieuwe producten en productieprocessen. TNO gelooft in succesvolle innovatie door samenwerking tussen ondernemers en technologie- experts. Met Technologie zoekt Ondernemer laat TNO u een greep uit de beschikbare technologieën zien. TNO nodigt u uit deze op te pakken, ze verder te ontwikkelen én daadwerkelijk naar de markt te brengen.

Alle aangeboden technologieën zijn beschermd met patenten, software code of een andere vorm van bescherming. Over het gebruik hiervan maakt TNO samen met u afspraken. Tijdens iedere fase van het ontwikkelproces is desgewenst ondersteuning beschikbaar. TNO werkt hiervoor samen met verschillende partners.

De technologieën zijn met name geschikt voor zowel bestaande, in Nederland gevestigde ondernemers als ook voor jonge entrepreneurs die in staat zijn zelfstandig een technologie verder te ontwikkelen en bereid zijn te investeren in dit proces. Dit kan ook in samenwerking met een andere ondernemer.

Ons aanbod vindt u op www.technologiezoektondernemer.nl.

Downloads

Meer informatie

vindt u op de speciale website voor Technologie zoekt Ondernemer

Ga naar speciale website
TNO en het MKB
Contact

Ir. Erik Ham

  • Programma Manager MKB
  • technologie zoekt ondernemer
  • Clusters
E-mail

Wil je de laatste ontwikkelingen volgen?

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.