Dag van de Vrouwelijke Wetenschapper - TNO
op de werkvloer

Dag van de Vrouwelijke Wetenschapper

11 februari 2020 • 1 min leestijd

Bij TNO werken uitvinders al sinds 1932 aan de uitvindingen en innovaties van morgen. In het kader van de 'Dag van de Vrouwelijke Wetenschapper' stellen wij daarom graag 4 van onze vrouwelijke wetenschappers aan je voor.

Nora Fahrenfort

Nora Fahrenfort is system engineer bij de afdeling Quantum Technology van TNO. Ze helpt daar mee aan het bruikbaar maken van kwantumtechnologie voor de dagelijkse toepassingen van de toekomst. Bij TNO kan ze bijdragen aan het verbeteren van de samenleving – en precies daarom voelt ze zich er thuis.

Lees meer.

Nina Beschoor Plug

Nina Beschoor Plug is junior innovator op de afdeling Electronic Defence van TNO. Daar draagt ze met haar onderzoek bij aan manieren waarop het land zich kan wapenen tegen elektronische bedreigingen. Ze werkt nu één dag in de week bij TNO, terwijl ze haar masteropleiding afrondt. De volgende uitdaging heeft ze al voor ogen: haar PhD bij TNO doen.

Lees meer.

Jacqueline van Veldhoven

Jacqueline van Veldhoven is onderzoeker op de afdeling Nano-instrumentatie bij TNO. Ze kwam oorspronkelijk bij TNO binnen om aan de bestrijding van zeemijnen te werken, maar heeft nu werk dat dichter bij haar promotieonderzoek ligt: uitzoeken hoe lithografische machines in de halfgeleiderindustrie schoon kunnen blijven produceren.

Lees meer.

Olga Zeijpveld

Olga Zeijpveld is senior projectmanager op de afdeling Electronic Defence bij TNO. Ze werkt er nog geen jaar, maar had meteen ontzag voor de enorme breedte van de expertise bij het onderzoeksinstituut. Ook de afwisseling tussen korte en langlopende projecten trekt haar zeer.

Lees meer.

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.