Internationale Vrouwendag - TNO
op de werkvloer

Internationale Vrouwendag

8 maart 2020 • 1 min leestijd

Bij TNO werken uitvinders al sinds 1932 aan de uitvindingen en innovaties van morgen. In het kader van Internationale Vrouwendag stellen wij daarom graag 6 van onze vrouwelijke wetenschappers aan je voor.

Bilim Atli

Bilim Atli is research scientist binnen de unit Buildings, Infrastructure & Maritime van TNO. Zij vindt in tijden van automatisering de menselijke blik van de wetenschapper op de toekomst nog belangrijker worden – een blik die haar bij TNO wordt gegund.

meer over bilim

Nadine Wennersbusch

Nadine Wennersbusch is senior projectmanager op de afdeling Sustainable Process & Energy Systems. Met haar analytische blik draagt ze graag bij aan alles wat er komt kijken bij de projectuitvoering. Projectmanagement is haar daarom op het lijf geschreven.

meer over nadine


Nora Fahrenfort

Nora Fahrenfort is system engineer bij de afdeling Quantum Technology van TNO. Ze helpt daar mee aan het bruikbaar maken van kwantumtechnologie voor de dagelijkse toepassingen van de toekomst. Bij TNO kan ze bijdragen aan het verbeteren van de samenleving – en precies daarom voelt ze zich er thuis.

meer over nora


Nina Beschoor Plug

Nina Beschoor Plug is junior innovator op de afdeling Electronic Defence van TNO. Daar draagt ze met haar onderzoek bij aan manieren waarop het land zich kan wapenen tegen elektronische bedreigingen. Ze werkt nu één dag in de week bij TNO, terwijl ze haar masteropleiding afrondt. De volgende uitdaging heeft ze al voor ogen: haar PhD bij TNO doen.

meer over nina


Jacqueline van Veldhoven

Jacqueline van Veldhoven is onderzoeker op de afdeling Nano-instrumentatie bij TNO. Ze kwam oorspronkelijk bij TNO binnen om aan de bestrijding van zeemijnen te werken, maar heeft nu werk dat dichter bij haar promotieonderzoek ligt: uitzoeken hoe lithografische machines in de halfgeleiderindustrie schoon kunnen blijven produceren.

meer over Jacqueline


Olga Zeijpveld

Olga Zeijpveld is senior projectmanager op de afdeling Electronic Defence bij TNO. Ze werkt er nog geen jaar, maar had meteen ontzag voor de enorme breedte van de expertise bij het onderzoeksinstituut. Ook de afwisseling tussen korte en langlopende projecten trekt haar zeer.

meer over olga