nieuwsbericht

Welkom op TNOTIME

18 februari 2016 • 1 min leestijd

Via laserlicht bloedwaarden meten. Of een innovatieve manier om de weerbaarheid van werknemers te meten. TNO-experts ontwikkelen samen met onze partners vernieuwende oplossingen voor allerlei uitdagingen. Hierover vertellen we graag op TNOTIME. We zetten alle ramen en deuren open om te tonen wat de impact is van onze innovaties op de samenleving.

Als bezoeker kunt u reageren op de inhoud en gemakkelijk artikelen, video’s en filmpjes delen via LinkedIn, Twitter en Facebook. Daarnaast een leuke innovatie: u kunt aangeven hoeveel tijd u heeft en TNOTIME biedt dan leesmateriaal aan dat binnen uw opgegeven tijdslimiet te bekijken is.

Comments geven op artikelen op TNOTIME

Om te kunnen reageren op artikelen vragen wij u zich eerst te registreren. Dit kunt u doen rechtsboven in de navigatie (poppetje). Het registreren gebeurt via uw LinkedIn account en dit hoeft u maar één keer te doen. Daarna dient u in te loggen om uw comments te kunnen plaatsen: dit is nodig bij ieder (nieuw) bezoek aan TNOTIME.

Aangeven of wijzigen van aandachtsgebieden

TNOTIME biedt de mogelijkheid om de laatst gepubliceerde artikelen in uw aandachtsgebieden op de homepage te tonen in de rubriek: geselecteerd voor u. Hiervoor dient u in te loggen: na het inloggen komt u op uw profielpagina waar u aandachtsgebieden kunt aanvinken of juist weer kunt uitzetten. Als u het aandachtsgebied onder een artikel aanvinkt (blauwe knop) dan wordt uw profiel automatisch aangepast.

Zie voor een overzicht van de andere mogelijkheden onderstaande korte instructievideo.

nieuwsbericht

Welkom op TNOTIME

18 feb '16 - 1 min
Lees meer

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.