Direct naar de inhoud

‘Get to Know TNO’ webinar: Gezondheid

Bij TNO innoveren we voor een veiliger, duurzamer en niet te vergeten, een gezonder leven. De corona pandemie heeft voor iedereen grote veranderingen gebracht. We zijn ons meer dan ooit bewust van onze gezondheid en hoe kwetsbaar die kan zijn.

webinar terugkijken

Bekijk ons webinar 'Get to Know TNO' met als thema gezondheid terug.

Kijk door onze ogen en zie hoe technologische en sociale innovaties mensen kunnen helpen betere keuzes te maken die leiden naar een betere gezondheid. Hoe correct gebruik van onze gezondheidsdata leidt tot een combinatie van preventie en behandeling. En hoe een frisse blik op ieders set aan skills ons naar een evenwichtigere arbeidsmarkt brengt. Dat is waar we aan werken bij TNO.

Studeer jij op dit ogenblik en ben jij je aan het oriënteren op een stage of afstudeeropdracht? Wil je meer weten over het TNO Trainee Programma en onze organisatie virtueel leren kennen? Bekijk dan het webinar terug. Houd in gedachten dat je niet meer met de polls kunt meedoen of vragen kunt stellen.

Wat kun je verwachten?

Via dit webinar kun je alvast de sfeer proeven van hoe het kan zijn als je werkt bij TNO. Vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag laten je kennis maken met verschillende van onze wetenschappers.

Bekijk de persoonlijke verhalen van TNO-medewerkers of kijk het eerdere Get to Know TNO webinar over Energietransitie en Duurzaamheid terug.

Het 'Get to Know TNO' webinar wordt gegeven in het Engels, duurt een kleine twee uur en daarna weet je of TNO in de nabije of verre toekomst een interessante werkgever kan zijn.

Voor wie?

BSc-, MSc- of PhD-studenten die op zoek zijn naar een volgende fase van hun studie of al geïnteresseerd zijn in vacatures, stages en afstudeermogelijkheden of het traineeprogramma van TNO.

Algemeen

TNO en jouw studie

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of... Lees verder
Algemeen

TNO als werkgever

Wil je werken aan de wereld van morgen in grensverleggende projecten? Overheden en bedrijven helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen? Bij TNO kun je vele kanten op, als starter en ook wanneer... Lees verder
Algemeen

Webinars 'Get to Know TNO'

Nadat iedereen in 2020 vanuit huis ging werken en studeren, hebben we ook ons (voorheen) in-house event 'Get to Know TNO' in een online event gegoten. Tijdens de 'Get to Know TNO' webinars laten we je... Lees verder
Webinars 'Get to Know TNO'
Contact

TNO Job alert

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.