Get to Know TNO webinar: Mobiliteit en Luchtkwaliteit - 5 Februari 2021

In 2050 zal er veel veranderd zijn op het gebied van mobiliteit. Werken we allemaal op afstand? En hoe komen we eigenlijk op kantoor? Via zelfrijdende auto's of elektrische fietsen?

Gebruiken we videobellen zoals we dat nu doen? En hoe zorgen we ervoor dat onze geliefden die niet zo technisch onderlegd zijn, niet eenzaam worden? Wat voor transport wordt er gebruikt om al onze (online) bestellingen en producten op de meest duurzame manier bij ons thuis te brengen?

Vragen en antwoorden waar TNO voortdurend aan werkt. Wil je meer weten over ons werk en onze organisatie leren kennen? Doe dan mee met ons in-house 'Get to Know TNO' webinar op vrijdag 5 februari met als thema mobiliteit en luchtkwaliteit. Meld je nu aan en ontdek wat TNO te bieden heeft als werkgever!

webinar bijwonen

Wat kun je verwachten?

Op 5 februari bespreken we verschillende onderzoeken die we doen op het gebied van disruptieve mobiliteitsconcepten en nemen we je mee op een online tour om je een indruk te geven van onze faciliteiten.

Daarnaast kun je de recruiters en trainees allerlei vragen stellen over de organisatie, de werksfeer, onze ontwikkelingsprogramma's, etc. Lees de persoonlijke verhalen van TNO-medewerkers of bekijk het eerdere 'Get to Know TNO' webinar over Energietransitie en Duurzaamheid.

Dit 'Get to Know TNO' webinar duurt van 14.00 tot 16.00 uur en daarna weet je of TNO in de nabije of verre toekomst een interessante werkgever kan zijn.

Op dit moment leggen we de laatste hand aan het programma. Zodra alle sprekers bevestigd zijn, zullen we het volledige programma hier vermelden. Houd deze pagina dus in de gaten!

Meld je aan

Meld je aan voor het webinar en ontdek wat TNO als werkgever jou te bieden heeft.

Aanmelden

Voor wie?

BSc-, MSc- of PhD-studenten die op zoek zijn naar een volgende fase van hun studie of al geïnteresseerd zijn in vacatures, stages en afstudeermogelijkheden of het traineeprogramma van TNO.

Algemeen

'Get to Know TNO' webinars

Nadat iedereen in 2020 vanuit huis ging werken en studeren, hebben we ook ons (voorheen) in-house event 'Get to Know TNO' in een online event gegoten. Tijdens de 'Get to Know TNO' webinars laten we je... Lees verder
Algemeen

TNO en jouw studie

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of... Lees verder
Algemeen

TNO als werkgever

TNO biedt je de kans om grensverleggend werk te doen en klanten te helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen. En dat alles met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Lees verder
'Get to Know TNO' webinars
Contact

Job alert

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.