Direct naar de inhoud

'Get to Know TNO' webinar: Mobiliteit en Luchtkwaliteit

In 2050 zal er veel veranderd zijn op het gebied van mobiliteit. Werken we allemaal op afstand? En hoe komen we eigenlijk op kantoor? Via zelfrijdende auto's of elektrische fietsen? Wat voor transport wordt er gebruikt om al onze (online) bestellingen en producten op de meest duurzame manier bij ons thuis te brengen? 

Gebruiken we videobellen zoals we dat nu doen? En hoe zorgen we ervoor dat onze geliefden die niet zo technisch onderlegd zijn, niet eenzaam worden? Wat voor transport wordt er gebruikt om al onze (online) bestellingen en producten op de meest duurzame manier bij ons thuis te brengen?

Vragen en onderzoeksgebieden waar TNO voortdurend aan werkt. Wil je meer weten over ons werk en onze organisatie leren kennen? Bekijk dan onze in-house 'Get to Know TNO' webinar met als thema mobiliteit en luchtkwaliteit. Ontdek wat TNO te bieden heeft als werkgever! Houd in gedachten dat je niet meer kunt deelnemen aan de polls of vragen kunt stellen.

webinar terugkijken

Wat kun je verwachten?

We bespreken verschillende onderzoeken die we doen op het gebied van disruptieve mobiliteitsconcepten en nemen we je mee op een online tour om je een indruk te geven van onze faciliteiten.

Daarnaast kun je de recruiters en trainees allerlei vragen stellen over de organisatie, de werksfeer, onze ontwikkelingsprogramma's, etc. Lees de persoonlijke verhalen van TNO-medewerkers of bekijk het eerdere 'Get to Know TNO' webinar over Energietransitie en Duurzaamheid.

Hierna weet je of TNO in de nabije of verre toekomst een interessante werkgever kan zijn.

Programma

Opening

Door Shari Finner, Trainee Unit ICT

Welkomstvideo

Met Peter Werkhoven, Chief Scientific Officer

Uitstoot van schepen in Nederland

Door Daniëlle van Dinther, scientist integrator

Video en Q&A over de impact van nieuwe mobiliteitsconcepten

Door Sri Ganesan, mobility consultant

Holoportatie

Interactie met mensen zonder te reizen en alsof ze dicht bij zijn, terwijl zij in werkelijkheid op grote afstand zijn door Lucia D’Acunto, senior researcher

Werken bij TNO

Door Paul Verschoor (corporate recruiter), Shari Finner en Daniëlle van Dinther

Het programma wordt hier uitgebreid toegelicht.

Voor wie?

BSc-, MSc- of PhD-studenten die op zoek zijn naar een volgende fase van hun studie of al geïnteresseerd zijn in vacatures, stages en afstudeermogelijkheden of het traineeprogramma van TNO.

Algemeen

Webinars 'Get to Know TNO'

Nadat iedereen in 2020 vanuit huis ging werken en studeren, hebben we ook ons (voorheen) in-house event 'Get to Know TNO' in een online event gegoten. Tijdens de 'Get to Know TNO' webinars laten we je... Lees verder
Algemeen

TNO en jouw studie

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of... Lees verder
Algemeen

TNO als werkgever

Wil je werken aan de wereld van morgen in grensverleggende projecten? Overheden en bedrijven helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen? Bij TNO kun je vele kanten op, als starter en ook wanneer... Lees verder
Webinars 'Get to Know TNO'
Contact

TNO Job alert

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.