Direct naar de inhoud

Ontdek TNO

Wil je grensverleggend werk doen in multidisciplinaire projecten, op zoek gaan naar nieuwe kennis? Wil je klanten helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen? Ben je ambitieus, energiek, een denker én doener?

Vliegende start

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of als projectleider. TNO biedt je fascinerende vooruitzichten, waarbij je zelf grote vrijheid en verantwoordelijkheid hebt bij het inrichten van je eigen carrièrepad. Vanaf het moment dat je in dienst treedt is er veel aandacht voor jouw loopbaanontwikkeling, onder andere via het speciale Talent Development Programme of het traineeship. Als nieuwe collega doorloop je een uitgebreid introductie- en opleidingprogramma om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen en een vliegende start te geven bij TNO.

Een volgende stap in je loopbaan

Van toekomstvisie tot technologische innovatie, van maatschappelijke trends tot inbedding in de praktijk, het omzetten van klantbehoefte naar business opportunities, het ontwikkelen en onderhouden van strategische partnerships. TNO biedt je vrijheid en uitdaging binnen diverse maatschappelijke thema's. We zoeken professionals die verbinding kunnen maken met klanten en collega's, op zoek gaan naar nieuwe markten en zich blijven ontwikkelen in hun carrière.

Jouw ontwikkeling

TNO is dé innovatie- en kennisorganisatie bij uitstek. Dat betekent dat we ook veel waarde hechten aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vanaf het moment dat je in dienst treedt bij TNO, is er alle aandacht voor loopbaanontwikkeling. Als nieuwe medewerker doorloop je een uitgebreid onboardingprogramma. Een belangrijk onderdeel daarvan is een training op het gebied van zelfsturing, zodat je zelf richting kunt geven aan je verdere loopbaan. Je kunt je loopbaan binnen de toegepaste technologie, commercie, consultancy, project- of lijnmanagement of binnen de staf en ondersteuning vormgeven.

Onboarding

Alle nieuwe medewerkers bij TNO, nationaal en internationaal, doen vanaf hun eerste dag mee aan het TNO-onboardingprogramma. Om te beginnen krijg je een mentor en ga je informeel lunchen met de directie. Binnen twee maanden, neem je samen met andere nieuwe medewerkers deel aan [email protected] Dit is een sociaal netwerkevenement, waarbij je TNO en haar mensen in de volle breedte kunt ervaren. Op dit moment loopt er een pilot met een onboarding-app, om nieuwe collega’s direct na het tekenen van het contract met ons kennis te laten maken. In de app word je welkom geheten door de CEO en op een interactieve manier meegenomen in wie we zijn, wat we doen en de voorbereiding op je eerste dag. Met het onboardingprogramma faciliteren we jouw onboarding bij TNO en kan je effectief en efficiënt aan de slag!

TNO als werkgever
Contact

Michaël Declercq

  • human resources
  • recruitment
  • vacatures
  • werken bij

TNO Job alert

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.