Direct naar de inhoud

Kijk door de ogen van TNO en zie het voor je

In 2050 is de energietransitie voltooid en ons land klimaatneutraal. Voor bijna iedereen betekent dat een verbouwing. Hoe ziet dat eruit? Waar komt onze energie in 2050 vandaan? Wat als er een windmolen in jouw achtertuin komt? Of wanneer CO2 wordt opgeslagen in de grond onder jouw woonwijk? En wat als het juist duurder dan goedkoper wordt om duurzame energie te gebruiken? Wat schiet jij daar allemaal mee op?

Wie zijn wij?

Wij zijn TNO, de onafhankelijke onderzoekers van Nederland. Het is onze taak om de juiste antwoorden te geven én om de juiste vragen te stellen. Door disciplines te combineren kunnen we de meest complexe vragen aan. Wij denken door... Over wat werkt en over wat wenselijk is. Over wat beter moet. Want alles verandert. Maar wanneer is verandering een verbetering? Als je door onze ogen kijkt zie je een toekomst waarin we de nieuwste technologie inzetten voor onze veiligheid. Onze innovaties raken jou en de wereld om je heen.

Blijf op de hoogte van onze innovaties

Meld je aan voor de TNO Update

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.