Direct naar de inhoud

Kijk door de ogen van TNO en zie het voor je

Bij TNO innoveren we voor een veiliger, duurzamer en niet te vergeten, een gezonder leven. De coronacrisis heeft voor iedereen grote veranderingen gebracht. We zijn ons meer dan ooit bewust van onze gezondheid en hoe kwetsbaar die kan zijn.

Kijk door de ogen van TNO en ontdek hoe technologische en sociale innovaties mensen kunnen helpen betere keuzes te maken die leiden naar een betere gezondheid. Hoe correct gebruik van onze gezondheidsdata leidt tot een combinatie van preventie en behandeling. En hoe een frisse blik op ieders set aan skills ons naar een evenwichtigere arbeidsmarkt brengt. Zo dragen wij bij aan het leven van morgen.

Kijk door de ogen van TNO en zie het voor je!

Wie zijn wij?

Wij zijn TNO, de onafhankelijke onderzoekers van Nederland. Het is onze taak om de juiste antwoorden te geven én om de juiste vragen te stellen. Door disciplines te combineren kunnen we de meest complexe vragen aan. Wij denken door... Over wat werkt en over wat wenselijk is. Over wat beter moet. Want alles verandert. Maar wanneer is verandering een verbetering? Als je door onze ogen kijkt zie je een toekomst waarin we met slim maatwerk van medicijnen, leefstijl en werkomstandigheden gezonder zijn en blijven. Onze innovaties raken jou en de wereld om je heen. En zo dragen wij bij aan het leven van morgen.

Blijf op de hoogte van TNO nieuws

Meld je aan voor de TNO Update

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.