Direct naar de inhoud

Kijk door de ogen van TNO en zie het voor je

In 2050 is er op het gebied van mobiliteit veel veranderd. Wat betekent dit allemaal voor jou? Werken we straks allemaal digitaal thuis? En hoe houden we dan echt contact met elkaar? Of rijden we straks allemaal met zelfrijdende auto’s of elektrische fietsen naar kantoor? Hoe komen dan al deze producten een stuk duurzamer bij je thuis? Vraagstukken en oplossingen waar TNO zich continu mee bezig houdt.
Kijk door de ogen van TNO en zie het voor je!

Kijk door de ogen van TNO

Nooit meer haasten naar kantoor
 
Een auto met moreel kompas

Schoon schip op het water
 
Longen die weer lucht krijgen

Wie zijn wij?

Wij zijn TNO, de onafhankelijke onderzoekers van Nederland. Het is onze taak om de juiste antwoorden te geven én om de juiste vragen te stellen. Door disciplines te combineren kunnen we de meest complexe vragen aan. Wij denken door... Over wat werkt en over wat wenselijk is. Over wat beter moet. Want alles verandert. Maar wanneer is verandering een verbetering? Als je door onze ogen kijkt zie je een toekomst waarin we ons veiliger, slimmer en schoner verplaatsen. Onze innovaties raken jou en de wereld om je heen. En zo dragen wij bij aan het leven van morgen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan!

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.