Direct naar de inhoud

Kijk door de ogen van TNO en zie het voor je

In 2050 is de energietransitie voltooid en ons land klimaatneutraal. Voor bijna iedereen betekent dat een verbouwing. Hoe ziet dat eruit? Waar komt onze energie in 2050 vandaan? Wonen we tussen windmolens? Zien we overal zonnepanelen? Wat doen we met alle ruimte in de Noordzee? En wat schiet jij daar allemaal mee op? Kijk door de ogen van TNO en zie het voor je.

Kijk door de ogen van TNO

Zelfvoorzienend door zeewind
 
Verhuizen naar de Noordzee
Wonen in een warmtebatterij
 
Geen zonnepaneel meer in zicht

Beluister de podcast

Wie zijn wij?

Wij zijn TNO, de onafhankelijke onderzoekers van Nederland. Het is onze taak om de juiste antwoorden te geven én om de juiste vragen te stellen. Door disciplines te combineren kunnen we de meest complexe vragen aan. Wij denken door... Over wat werkt en over wat wenselijk is. Over wat beter moet. Want alles verandert. Maar wanneer is verandering een verbetering? Als je door onze ogen kijkt zie je een toekomst waarin we ons veiliger, slimmer en schoner verplaatsen. Onze innovaties raken jou en de wereld om je heen. En zo dragen wij bij aan het leven van morgen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan!

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.