Publicatie 'Samen innoveren rendeert'

In deze tijd van specialisatie zijn bedrijven zich meer en meer aan het focussen op de zaken waar men echt goed in is en men dus met de top mee kan. Voor ontwikkeling van nieuwe producten of moeten bedrijven elkaar opzoeken om ervoor te zorgen dat 1 + 1 = 3 wordt. TNO heeft een publicatie samengesteld met enkele inspirerende voorbeelden.

TNO heeft hoogwaardige kennis, maar geen toegang tot de markt en mkb-bedrijven zijn juist in staat om zeer snel bij de markt te komen. Dagelijks zijn meer dan 200 TNO-medewerkers bezig met het mkb. Deze medewerkers doen ieder jaar meer dan 3000 opdrachten voor en met mkb-ondernemingen. Bijna dagelijks staan de mkb-ondernemers in de krant met producten waarin zichtbaar of onzichtbaar TNO kennis is gebruikt. Dit maakt ons trots op ons werk, trots op onze klanten en geeft ons de drive om de klanten nog beter te helpen.

Wij werken niet alleen samen met mkb-bedrijven maar ook met MKB-Nederland, MKB-Servicedesk, KvK, RVO, brancheorganisaties en de overheid. Innovatie is niet alleen vernieuwing op technologisch vlak maar heeft zeker ook bedrijfskundige aspecten. TNO verbindt mensen en kennis met elkaar om zo die innovatie tot een succes te maken. Enkele mooie voorbeelden daarvan staan in dit boek.

Publicatie aanvragen ?

Wij sturen u graag een gedrukt exemplaar van "Samen innoveren rendeert" toe.

AANVRAGEN

Gerelateerde items

Downloads
Samen innoveren rendeert 3616 KB