Contact met TNO

U kunt op verschillende manieren in contact komen met TNO. Aan de rechterzijde van bijna alle pagina's op deze website staat een directe contactpersoon.

Indien u doorverbonden wilt worden met uw contactpersoon binnen TNO kunt u bellen met
088 866 00 00.

Telefooncentrale

U heeft een specifieke vraag of wilt iets laten onderzoeken. U denkt aan TNO. Maar hoe komt u bij de juiste expert terecht?

TNO Wegwijzer

De TNO Wegwijzer biedt uitkomst. Het is dé centrale ingang tot de kennis en kunde van TNO en fungeert als vraagbaak voor bedrijven. U wordt de weg gewezen naar medewerkers van TNO die uw vraag het beste kunnen beantwoorden of uw opdracht kunnen behandelen.
De medewerkers van de TNO Wegwijzer zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen TNO, zodat zij u snel en efficiënt in contact kunnen brengen met de juiste experts.
U kunt de Wegwijzer van 9.00 tot 17.30 uur bereiken via telefoonnummer 088 866 08 66. Buiten deze uren wordt u doorverbonden met een antwoordservice. Wanneer u uw naam en telefoonnummer opgeeft nemen de medewerkers van de TNO Wegwijzer de eerstvolgende werkdag contact met u op.
U kunt uw vragen ook stellen door het onderstaande formulier in te vullen. Probeer uw vraag zo concreet mogelijk te stellen, dan zijn wij in staat uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden! U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

Vul de onderstaande velden in

Vul a.u.b. uw naam in!
Geef een geldig e-mail adres op
Vul aub een juist telefoonnummer in
Vul a.u.b. uw vraag in
    
            
            
De karakters komen niet overeen
* Verplichte velden