Nieuws

16 april 2014
Week van de ondernemer 2014

Als ondernemer ben je iedere dag bezig om je bedrijf succesvoller te maken. Wij helpen je daar graag bij! Dit jaar zijn wij wederom partner bij de Week van de Ondernemer. Dit jaar bieden wij de deelnemers tijdens de ochtendsessie een InnovatieTop of Technologie Update en in de middag een inspiratiesessie met Martijn Aslander.... Lees meer»

09 april 2014
Jeroen Ploeg promoveert op coöperatief rijden

Op 9 april promoveert TNO’er Jeroen Ploeg aan de TU Eindhoven op het onderwerp ‘Analyse en ontwerp van regelaars voor coöperatief en geautomatiseerd rijden’. Deze promotie geeft aan dat de technologie voor deze specifieke vorm van geautomatiseerd rijden al ver ontwikkeld is en we nu op het punt zijn de haalbaarheid in de praktijk te gaan toetsen. Met name voor vrachtauto’s... Lees meer»

07 april 2014
"Innoveren doe je niet meer alleen"

Nederland is een nieuw innovatiecentrum rijker: HSD Campus. Hier bundelen bedrijven, overheden en kennisinstellingen hun krachten op het gebied van veiligheid en innovatie. “Complexe veiligheidsproblemen vragen om gezamenlijke oplossingen. Innoveren doe je niet meer alleen.” Dat zegt voormalig directeur Innovation Safety and Security Research Ida Haisma. Zij is vanaf half ... Lees meer»

03 april 2014
TNO Jaarverslag 2013 laat gevolgen zien teruglopende economie en overheidsfinanciering

Ook in 2013 hebben de medewerkers van TNO bedrijven, overheden en organisaties effectief ondersteund met innovaties die welzijn en welvaart verhogen.... Lees meer»

1 2 3 4 5 ... 9