Ben jij die ambiteuze starter?

Je kunt bij TNO vele kanten uit. Of je nu toponderzoeker wilt worden of consultant, projectleider of business developer. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst treedt, heb je een grote vrijheid en verantwoordelijkheid bij het inrichten van je eigen carrièrepad.

In het Talent Development Programme (TDP) helpen we jou je talent te ontdekken. We ondersteunen je om het potentieel dat je hebt, versneld te ontwikkelen en in te zetten. Naast je inhoudelijke groei hebben we hierbij extra aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierbij is jouw eigen inzet cruciaal; wij verwachten van jou initiatief en ideeën over hoe je dit kunt waarmaken.

TDP in het kort

Voor iedereen die in de technologie wil starten en van daaruit wil verkennen welke ontwikkelingsrichting het beste bij je past: toegepaste technologie, consultancy, projectmanagement of business development.
  • Je maakt in 3 à 4 jaar een versnelde ontwikkeling door. Je start vanuit een vaste basis. Van daaruit krijg je de mogelijkheid om verschillende rollen te verkennen. Aan het einde van het programma maak je een keuze voor rol en omgeving.
  • Persoonlijke aandacht voor je ontwikkeling, zowel inhoudelijk als gericht op competenties.
  • Handvatten om je versneld te ontwikkelen: monitoring door je manager en HR, training, coaching en learning on the job. Hierin is uiteraard ruimte voor maatwerk; passend bij jouw ontwikkeling en ambitie.
Via dit zoekscherm vind je al onze TDP-startersfuncties.

Meer informatie nodig? Bel gerust met recruitmentservices voor meer informatie op 088 - 866 81 88.

Zoeken naar Talent Development Programme

Zoeken