Op weg naar een leefbare stad dankzij smart mobility

Door de bevolkingsgroei, verstedelijking en welvaartstijging neemt de vraag naar mobiliteit toe. Tegelijkertijd worden beleidsmakers geconfronteerd met urgente en gecompliceerde uitdagingen op het gebied van energie, woningbouw, luchtkwaliteit en sociale cohesie, die vragen om een nieuwe manier van beleid maken. Hoe zorgen we met al deze ontwikkelingen vandaag én in de toekomst voor een bereikbare, veilige, en inclusieve stad? Ontdek hoe TNO beleidsmakers helpt bij het vormgeven van de leefbare stad van morgen.

Laatste ontwikkelingen in urban mobility

Hoe geef je optimaal ruimte aan alle stedelijke ambities? Hoe laat je de platformeconomie voor je stad werken? En hoe zorg je er voor dat niemand achterblijft? Het realiseren van een leefbare stad is een systeemuitdaging van formaat, waarbij mobiliteit een dominante factor is. Ontdek wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van urban mobility.

Leefbare stad vraagt om innovatie en inventief beleid

De energie- en mobiliteitstransitie, klimaatuitdagingen, de woningbouwopgave, zorgen om de brede welvaart. De opgaven waar bestuurders voor staan zijn complexer en urgenter dan ooit. Hoe kun je met minder risico en meer slagkracht, binnen een regeerperiode successen boeken en ambities waarmaken? Ontdek hoe TNO als strategisch partner beleidsmakers helpt om een leefbare stad te creëren.

Laat je verder inspireren

3 resultaten, getoond 1 t/m 3

Natte Kunstwerken: de toekomst van waterbeheer

Informatietype:
Evenement
Tijdens de vijfdelige online kennissessies, van 17 september 2024 tot 21 januari 2025, worden de verschillende aspecten van natte kunstwerken (zoals schutsluizen, stuwen, gemalen en stormvloedkeringen) grondig behandeld.
Startdatum:
-
Locatie:
Online kennissessies

Meet the expert: geïndustrialiseerd productmatig werken gebouwde omgeving

Informatietype:
Evenement
Startdatum:
Locatie:
Online, Microsoft Teams

Urbanism Next Europe congres 2024

Informatietype:
Evenement
Startdatum:
-
Locatie:
Amsterdam