Als starter bijdragen aan de wereld van morgen

Je staat aan het begin van je loopbaan, je wil jouw kennis en kunde toepassen in de praktijk. Je wil onderzoeken, meten, weten, testen en toepassen – want alleen zo kan je jouw stempel drukken op de wereld om je heen. Dit is jouw tijd om je in te zetten voor een duurzamere, gezondere en veiligere wereld. Solliciteer daarom op een van onze starterfuncties en neem automatisch deel aan ons Talent Development Programme – of word trainee en ontdek welk vakgebied en welke functie het beste bij je past.

Waarom is TNO dé organisatie voor starters?

Bij TNO verrichten we praktijkgericht onderzoek, waarbij we werken aan concrete oplossingen voor de uitdagingen van deze tijd. We innoveren en onderzoeken, we verleggen grenzen en durven te dromen over de toekomst. We zijn makers, we zijn doeners. En daarbij bieden we volop kansen voor jong talent.

De kennis die jij recentelijk opgedaan hebt in de collegebanken, is van grote waarde in een wereld waar technologische veranderingen elkaar snel opvolgen. Daarom geven wij je de ruimte om met innoverende ideeën te komen, om de nieuwste inzichten in te brengen, om in vrijheid je eigen pad te kiezen.

Daarnaast zijn er een hoop mogelijkheden om jezelf als starter bij TNO verder te ontwikkelen. Dat kan bijvoorbeeld via het Traineeprogramma waarbij je één dag in de week mag besteden aan persoonlijke en professionele ontwikkeling, of middels het volgen van cursussen bij ons Talent Centre. Bovendien doe je als starter automatisch mee aan ons Talent Development Programme. Bij TNO werk je dus niet alleen aan grote maatschappelijke uitdagingen, maar ook aan je eigen ontwikkeling tot professional.

Gedurende het traineeship maak je ook onderdeel uit van de groep Jong TNO. Lees meer over Jong TNO.

Traineeprogramma

Start bij TNO als trainee

Het traineeship versus het Talent Development Programme

Het TNO-traineeprogramma geeft je de kans om in twee jaar tijd te verkennen wat het beste bij jou past. Je komt op drie verschillende plekken te werken, waarbij je zelf bepaald in welke functie en op welk thema. Het traineeship is bedoeld voor starters met een Masterdiploma (Msc.) die niet langer dan twee jaar geleden zijn afgestudeerd.

Het Talent Development Programme is een programma waar je automatisch aan deelneemt als je een startersfunctie bekleed bij TNO – het is dus geen vacature, maar een extraatje voor jou als starter, waarbij je op weg wordt geholpen binnen TNO en waarbij er volop aandacht is voor jouw ontwikkelwensen.