Draag als projectmanager bij aan de wereld van morgen

Bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, zoals de energietransitie, de digitale transformatie, of onze veiligheid en gezondheid. Zie je het voor je? Als projectmanager bij TNO werk je met toegepast onderzoek aan pragmatische, tastbare oplossingen.

Wat denk je van gevels als energieopwekker dankzij warmte-absorberende coating? Games om militairen te trainen voor missies? Of machine learning voor het vroegtijdig opsporen van type 2 diabetes bij kinderen? Voor welk werkveld je ook kiest, bij TNO maak jij met je technische achtergrond en projectmanagementskills altijd het verschil.

Bekijk onze projectmanager vacatures

Als projectmanager bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen? Bij TNO maak jij met je technische achtergrond en projectmanagement skills altijd impact.

Wie jij bent

Jij krijgt energie van het werken op het snijvlak van onderzoek en pragmatische toepassingen. Met jouw inhoudelijke kennis, communicatieskills en overtuigingskracht weet je klanten, partners, financiers én je collega’s mee te krijgen. Want samen behaal je de beste resultaten. Herken je jezelf hierin? Bekijk onze vacatures, bepaal wat bij jou past en solliciteer!

Wat ga je doen als projectmanager bij TNO?

Je managet meerdere projecten tegelijk. Voor ieder project achterhaal je de behoefte achter de onderzoeksvraag. Ook breng je de kaders en de belangen van de betrokken partijen in kaart. Je organiseert en plant het onderzoek, monitort de voortgang, bewaakt het budget en bent verantwoordelijk voor de resultaten. Die variëren van haalbaarheidsstudies en proofs-of-concept tot demonstrators.

De ene keer werk je voor één klant. De andere keer leid je een project met verschillende stakeholders. Bij TNO brengen we namelijk bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen. Het vraagt dan ook wat van jouw leidinggevende skills om te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Ook coach je vaak diverse en multidisciplinaire teams van onderzoekers en experts. Want samen kom je tot resultaten die ertoe doen!

Als projectmanager bij TNO maak je elke dag impact

Werken bij TNO is werken met impact. Of het nu gaat om vernieuwingen bij defensie, het bestrijden van cybercriminaliteit, verduurzaming van de (maritieme) industrie en de gebouwde omgeving, innovaties in de gezondheidszorg, de digitale identiteit van de toekomst of bevordering van de circulaire economie.

Je bent als projectmanager in goed gezelschap en vindt collega-projectmanagers door de hele organisatie heen. Bekijk welke impact collega-TNO’ers hebben op de maatschappij, als project- of programmamanager.