TNO als werkgever

Al sinds 1932 werkt TNO met succes aan toegepast onderzoek om zo de welvaart en het welzijn van Nederland te verhogen. Hoe we dat voor elkaar hebben gekregen? Door mensen in vrijheid hun werk laten doen, door ze de ruimte te geven om zich te ontwikkelen en hun talenten te ontplooien.

TNO is een plek waar iedereen zich thuis kan voelen, met collega’s die elkaar verder helpen. Een plek waar geïnnoveerd kan worden, waar we grenzen verleggen om al die technologische ontwikkelingen praktisch toepasbaar te maken. Bij TNO werken we samen, helpen we elkaar verder en zoeken we altijd de verbinding - met collega’s, maar ook met de buitenwereld.

Want alleen op die manier kunnen wij een stempel drukken op onze tijd en werkelijk fungeren als innovatiemotor voor Nederland.

Jouw ontwikkeling bij TNO

Wil je werken aan de wereld van morgen in grensverleggende projecten? Overheden en bedrijven helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen? Bij TNO kun je vele kanten op, als starter en ook wanneer je toe bent aan een volgende stap in je loopbaan.

Sollicitatieprocedure

Nadat je hebt gesolliciteerd op een van onze vacatures gaan onze recruiters aan de slag om een selectie te maken. Na een positieve selectie volgt een uitnodiging voor een eerste gesprek met de recruiter.

Arbeidsvoorwaarden

Bij TNO krijg je uitstekende arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Lees hier over de belangrijkste voorwaarden, zoals het flexbudget en de extra diensten voor expats.

Kennis vergaren en kennis delen

Daarom TNO

"TNO is een kennisinstituut, dat het waardeert en stimuleert dat mensen meer kennis opdoen. Je kunt jezelf ontwikkelen in de richting die je zelf kiest en daar word je ontzettend bij geholpen." - Nora Fahrenfort

Professionele én persoonlijke ontwikkeling

Daarom TNO

"Als werkgever is TNO echt top. Je krijgt de middelen om je te ontwikkelen en je wordt gestimuleerd om uit je comfortzone te stappen." - Robert Muller

Je eigen loopbaan binnen TNO

Daarom TNO

"Het mooie van TNO vind ik dat je hier de vrijheid krijgt om zelf je loopbaan vorm te geven. We hebben hier zo veel disciplines in huis, dat de stap van beheer naar bijvoorbeeld ontwikkelen snel gemaakt is." - Niek van Breederode