Verantwoorde besluitvorming

AI heeft nog een flinke ontwikkeling te doormaken om missers als vooroordelen in gezichtsherkenning en ongevallen met zelfrijdende auto's te voorkomen. Die ontwikkeling gaat het snelst als dat in nauwe samenwerking met mensen gebeurt. In use cases werken we onze AI technologie uit in praktische situaties.

Verantwoorde besluitvorming tussen mens en machine

Momenteel onderzoeken we wat er nodig is voor een verantwoorde besluitvorming tussen mens en machine. Daarbij zijn er vier aandachtspunten: verantwoorde AI, verklaarbare AI, co-learning en secure learning.

Volg de laatste ontwikkelingen

28 resultaten, getoond 1 t/m 5

Appl.AI SPLASH event 2022

Informatietype:
Evenement

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van AI voor uw bedrijf? Neem deel aan het Appl.AI SPLASH Event 2022. Keynote sprekers van hoog niveau delen hun ervaringen.

Startdatum:
Locatie:
Supernova, Jaarbeurs (Utrecht)

Verantwoorde besluitvorming mens-machine interactie

Informatietype:
Artikel

Vooroordelen in gezichtsherkenning en ongevallen met zelfrijdende auto’s. AI moet verder ontwikkelt worden. Dat gaat het snelst in nauwe samenwerking met mensen.

Augmented werknemer in smart industry met AI

Informatietype:
Artikel

Met het ‘adaptieve operator support systeem’ worden instructies op een beeldscherm, slimme bril of op de werktafel geprojecteerd. Dit maakt maatwerk mogelijk.

Diagnose voor printeronderhoud met AI

Informatietype:
Artikel

Predictive maintenance staat hoog op het verlanglijstje van de maakindustrie. Hier kan artificial intelligence (AI) hét verschil maken. Bekijk hoe.

Energiebalans voor smart homes met AI

Informatietype:
Artikel

Bij de in het Nederlands Klimaatakkoord vastgelegde doelen kunnen we wel wat hulp van kunstmatige intelligentie (AI) gebruiken. Bijvoorbeeld in smart homes.